Εντοπίστηκε πρακτορείο παράνομου στοιχήματος στη Σκιάθο

Τρεις συλλήψεις για παράνομο στοιχηματισμό – Αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας εντοπίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στο νησί κατάστημα παροχής Υπηρεσιών διαδικτύου, το οποίο λειτουργούσε ως πρακτορείο παράνομου στοιχήματος.

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας τρεις άντρες και συγκεκριμένα ένας 19χρονος, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, καθώς και δύο παίκτες, ηλικίας 42 και 45 ετών, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ηλικίας 49 ετών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου του νησιού, κατά τον οποίο κατέλαβαν τον προσωρινά υπεύθυνο να επιτρέπει με σκοπό το κέρδος τη διενέργεια παράνομου στοιχήματος, σχετικά με την έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων, στο οποίο συμμετείχαν οι δύο παίκτες.

Από το χώρο του καταστήματος, αλλά και από την κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
· το χρηματικό ποσό των (136,55) ευρώ,
· τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μία οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή, δύο εκτυπωτές, ως μέσα διευκόλυνσης στη διενέργεια παράνομου στοιχήματος, καθώς και
· δεκαεπτά εκτυπωμένα αποκόμματα παράνομων στοιχημάτων.

Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παραβίαση της νομοθεσίας ¨περί παιγνίων¨, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει