Εξάρθρωση συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών στη ΘεσσαλονίκηΠέντε άτομα τα οποία φέρονται ότι αποτελούσαν συμμορία και δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν χθες στην περιοχή του Δενδροποτάμου, ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση πολλών υπηρεσιών της αστυνομίας και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «Μπρούνο». Παράλληλα, κατασχέθηκε μεταξύ άλλων περισσότερο από ενάμισι κιλό ηρωίνη.

Πρόκειται για δύο άνδρες και τρεις γυναίκες, ηλικίας 31, 33, 51, 25 και 38 ετών αντίστοιχα, συγγενείς μεταξύ τους. Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, ως αρχηγικό μέλος της συμμορίας φέρεται ο ένας από τους άνδρες, ηλικίας 31 ετών, και ως άμεσοι συνεργάτες του στη διακίνηση των ποσοτήτων ηρωίνης στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και κυρίως στην περιοχή του Δενδροποτάμου οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες και συλληφθείσες.

Οι φερόμενοι ως δράστες χρησιμοποιούσαν ως χώρο απόκρυψης και αποθήκευσης της ηρωίνης το σπίτι της 25χρονης και κατάστημα ιδιοκτησίας άλλου συγγενικού τους προσώπου, το οποίο διαχειριζόταν ο φερόμενος ως αρχηγός μαζί με τον 33χρονο και την 25χρονη.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά τρία δέματα με ηρωίνη συνολικού βάρους 1.510 γραμμαρίων μέσα σε γυναικεία τσάντα, χρηματικό ποσό ύψους 1.200 ευρώ, έξι κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένα πλήρες σύστημα βιντεοεπιτήρησης αποτελούμενο από ένα καταγραφικό και τέσσερις κάμερες και ένα Ι.Χ.Ε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019, 13:31

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει