Εξέδιδαν έγκυο Ρουμάνα

Κακοποιούνταν σε στάνη στη Λάρισα – Δύο συλλήψεις

Έναν εφιάλτη ζούσε τους τελευταίους τρεις μήνες μια 28χρονη από τη Ρουμανία, που έπεσε στα δίχτυα σωματέμπορων, οι οποίοι, με απειλές, την υποχρέωναν να εκδίδεται σε πελάτες, ενώ ήταν έγκυος.

Η Οδύσσεια της νεαρής γυναίκας ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο, όταν δύο συμπατριώτες της, που αναζητούνται, εκμεταλλευόμενοι τη δυσχερή της οικονομική θέση και με το πρόσχημα ότι θα της εξασφαλίσουν δουλειά κι ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα, την έπεισαν να εγκαταλείψει την πατρίδα της και να εγκατασταθεί στη χώρα μας.

Αρχικά, η 28χρονη εγκαταστάθηκε σε ποιμνιοστάσιο στην περιοχή της Λάρισας, όπου ένας συμπατριώτης της, που εργαζόταν στην επιχείρηση και αναζητείται, την κακοποιούσε σεξουαλικά. Λίγες μέρες αργότερα, η κοπέλα, που σήμερα βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης, παρελήφθη από δύο άλλους συμπατριώτες της -έναν 31χρονο άντρα και μία 32χρονη γυναίκα- που την μετέφεραν στο σπίτι τους στα Τρίκαλα.

Εκεί, όμως, ο εφιάλτης της συνεχίστηκε, καθώς οι δράστες υποχρέωναν την κοπέλα να εργάζεται σε χωράφια, χωρίς να την πληρώνουν, και, επιπλέον, με απειλές και άσκηση ψυχολογικής βίας, την εξέδιδαν σε πελάτες. Μάλιστα, παρέμενε φυλακισμένη στο σπίτι όπου διέμενε, αφού το αντρόγυνο την κλείδωνε μέσα σ’ αυτό και την επιτηρούσε για να μην δραπετεύσει.

Όλα τελείωσαν, χθες το μεσημέρι, όταν η 28χρονη προσποιήθηκε στον 31χρονο ότι η οικογένειά της την αναζητά. Υπό τον φόβο του εντοπισμού του, ο δράστης την επιβίβασε σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, όπου, μόλις έφτασε, κατήγγειλε την εκμετάλλευσή της στην ΕΛ.ΑΣ. Με βάση τις πληροφορίες που έδωσε, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση που οδήγησε στη σύλληψη του αντρόγυνου, ενώ αναζητούνται και οι υπόλοιποι δράστες.

Η 28χρονη φιλοξενείται ήδη σε μονάδα Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης.

Πηγή – Νewsbeast.gr
Μπορεί επίσης να σας αρέσει