Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον πρόεδρο Μπολσονάρου

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021, 00:57

Βραζιλία: Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον πρόεδρο Μπολσονάρου

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου πήρε εξιτήριο την Κυριακή από το νοσοκομείο του Σάο Πάολο όπου επί τέσσερις ημέρες υποβλήθηκε σε αγωγή για απόφραξη εντέρου.

“Χρειάστηκε να κάνω δίαιτα, έκανα αυτό που έπρεπε. Ήθελα να φύγω από την πρώτη μέρα, αλλά δεν με άφησαν. Ελπίζω ότι μέσα σε λίγες μέρες θα μπορέσω να φάω μπριζόλα”, είπε ο Μπολσονάρου βγαίνοντας από το ιδιωτικό νοσοκομείο Vila Nova Star.

Ο ακροδεξιός πρόεδρος, 66 ετών, εισήχθη στο νοσοκομείο την Τετάρτη “για τη θεραπεία ενός περιστατικού απόφραξης του εντέρου. Θα συνεχίσει να παρακολουθείται ως εξωτερικός ασθενής από ιατρική ομάδα”, σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο υγείας που εξέδωσε το νοσοκομείο.

Παρά τη νοσηλεία του, ο Μπολσονάρου συνέχισε να εκτελεί τα καθήκοντά του και ήταν πολύ δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και πολιτικά σχόλια. Είχε εισαχθεί επειγόντως τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη στο νοσοκομείο των Ενόπλων Δυνάμεων στη Μπραζίλια λόγω έντονου κοιλιακού άλγους και μιας κρίσης λόξιγκα που επέμενε για περισσότερο από δέκα ημέρες.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021, 00:58

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει