Εξιχνίαση ληστείας ΣΟΚ, με την συμμετοχή ακόμη και τραπεζικού υπαλλήλου, στο Βόλο

ΛΗΣΤΕΨΑΝ άνεργο μετά από ανάληψη που έκανε από τραπεζικό κατάστημα της πόλης

Μετά από συντονισμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, εξιχνιάστηκε τελικώς η ληστεία της 10ης Οκτωβρίου, σε βάρος ενός 51χρονου ανέργου, έξω από το σπίτι του στην συνοικία Νεάπολη του Βόλου.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας Δημήτρη Κατσίκα, ο τραπεζικός υπάλληλος, από τον οποίο ο 51χρονος είχε κάνει ανάληψη ποσού 20.185 ευρώ και τρεις συνεργοί του, είναι οι δράστες της ληστείας που είχε θορυβήσει την τοπική κοινωνία πριν από λίγες ημέρες.

Όπως μάλιστα προέκυψε από την έρευνα, ο τραπεζικός υπάλληλος, αφού ενημέρωσε τους συνεργούς του, για την συγκεκριμένη ανάληψη, στοχοποιώντας το θύμα τους, προχώρησαν στην ληστεία, αναμένοντάς τον έξω από την κατοικία του, όπου, αφού τον ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου, του απέσπασαν το παραπάνω ποσό.

Εναντίον των 4ων συνεργών, ο ένας εκ των οποίων καταζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας. Είναι όλοι Έλληνες, 40, 37 και 25 ετών αντίστοιχα.

Δικογραφία σχηματίστηκε επιπλέον σε βάρος και ενός 40χρονου, επίσης Έλληνα, ο οποίος είχε ενοικιάσει το αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες, κατά την διάπραξη της ληστείας, ενώ ερευνάται και η συμμετοχή του σε αυτήν.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου συνεχίζεται η προανάκριση και η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει