Εξιχνιάστηκε απάτη 45χρονου σε βάρος ηλικιωμένης στο Βόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Σε συνέχεια του από 20-09-2014 Δελτίου Τύπου σχετικά με την εξιχνίαση τεσσάρων περιπτώσεων απατών που διέπραξε 45χρονος σε βάρος ηλικιωμένων σε περιοχές του Βόλου και του Αλμυρού, ανακοινώνεται ότι από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα εξιχνιάστηκε μία ακόμη περίπτωση απάτης που διέπραξε ο ίδιος δράστης σε βάρος ηλικιωμένης στο Βόλο.

Ειδικότερα, το πρωί της (24-06-2014), ο 45χρονος μετέβη στην οικία 77χρονης, όπου, προφασιζόμενος ότι εργάζεται σε κοινωνική Υπηρεσία και είναι γνωστός συγγενικού της προσώπου, της ζήτησε να του παραδώσει χρηματικό ποσό ύψους (2.500) ευρώ, ως εγγύηση προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία λήψης επιδόματος ύψους (7.500) ευρώ.

Στη συνέχεια, με το αυτοκίνητό του, στο οποίο επέβαινε άγνωστη μέχρι στιγμής συνεργός του, μετέφερε την ηλικιωμένη σε τραπεζικό κατάστημα, η οποία εκταμίευσε το ποσό των (2.500) ευρώ και του το παρέδωσε.

Η σχηματιζόμενη σε βάρος του 45χρονου δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία της συνεργού του.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει