Εξοπλίζει την Παιδόπολη Αγριάς η Περιφέρεια Θεσσαλίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Δόθηκε η προέγκριση δημοπράτησης από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό στο ενταγμένο έργο στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΥΔ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ», συνολικού προϋπολογισμού 44.615,00 ευρώ.

Το συγκεκριμένο έργο αφορά την προμήθεια εξοπλισμού για τις δύο δομές Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ), που κατασκευάζονται σε δύο ισόγεια κτίρια της πρώην Παιδόπολης Αγριάς, για την υποστήριξη εννέα και οκτώ ατόμων αντίστοιχα με νοητική υστέρηση που αδυνατούν να διαβιούν αυτόνομα.

Ο εν λόγω εξοπλισμός περιλαμβάνει έπιπλα, περσίδες, είδη γραφείου, σκεύη, ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, ηλεκτρονικές συσκευές, ανεμιστήρες οροφής, τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό καθώς και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός είπε τα εξής: « Ακόμη και σ’ αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία η Περιφέρεια Θεσσαλίας με προγραμματισμό και στόχευση ιδιαίτερα στις κοινωνικές δομές και στις δομές πρόνοιας συνεχίζει να παράγει έργο. Με την υπογραφή της προέγκρισης για τον εξοπλισμό της Παιδόπολης στην Αγριά σύντομα οι δύο δομές Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης θα αποκτήσουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό για να προσφέρουν υποστήριξη σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει