Εξυπηρέτηση των πελατών μέσω διαδικτύου και τηλεφωνικού κέντρου


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020, 06:46

Tα καταστήματα του δικτύου της Public θα παραμείνουν κλειστά από την Τετάρτη 18.03.2020 μέχρι νεωτέρας.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση «όλες αυτές τις ημέρες, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις γύρω από τον κορονοϊό και προσαρμόζουμε τη δραστηριότητά μας με ένα και μοναδικό στόχο: Να παραμείνουν οι πελάτες, οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες μας ασφαλείς.

Υποστηρίζουμε την καμπάνια #ΜένουμεΣπίτι και συνεχίζουμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, www.public.gr, αλλά και μέσω της ομάδας του call center μας (τηλ.: 2108181333), προσφέροντας με ασφάλεια τις υπηρεσίες μας αλλά και την εξαιρετική και υψηλής ποιότητας εμπειρία Public.

Σε αυτή την κατεύθυνση, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού η Public ενισχύει το προσωπικό που υποστηρίζει το ηλεκτρονικό κατάστημα, www.public.gr για να παραδίδει άμεσα τις online παραγγελίες.

Επίσης, η ομάδα του call center μας είναι σε ετοιμότητα στο τηλέφωνο 2108181333 για να δρομολογήσει οποιαδήποτε παραγγελία και να την αποστείλει απευθείας στο σπίτι ή όπου αλλού επιθυμεί ο καταναλωτής.

Η Public προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν μεταφορικών, καθώς και ανέπαφης παράδοσης, αν η παραγγελία έχει εξοφληθεί ηλεκτρονικά


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020, 06:46

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει