Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Κάθε χρόνο, η εορτή των Αγίων Πάντων, έχει καθιερωθεί από την Ελληνική Αστυνομία ως ημέρα τιμής στους απόστρατους αστυνομικούς, για την επιβράβευση τους και την αναγνώριση της προσφοράς τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα στο κοινωνικό σύνολο κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Για το σκοπό αυτό, τελέστηκε σήμερα Δοξολογία υπέρ των Απόστρατων Αστυνομικών στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στη Νεάπολη Λάρισας.

Παράλληλα, αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου κ. Δημητρίου ΤΣΑΚΝΑΚΗ.

unnamed.jpg

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Υποστράτηγος κ. Γεώργιος ΣΟΥΓΛΙΕΡΗΣ, ο Αστυνομικός Διευθυντής Τάξης Λάρισας Α/Δ κ. Παναγιώτης ΝΤΖΙΟΒΑΡΑΣ και ο Περιφερειακός Διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλίας Α/Δ κ. Γεώργιος ΑΓΑΚΟΣ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη o πρώην αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο Βουλευτής Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, Ανώτατοι Αξιωματικοί του Στρατού και της Αεροπορίας, Αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εκπρόσωποι των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, Απόστρατοι Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Αποστράτων Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Λάρισας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλίας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τοπικής Διοίκησης Ν. Λάρισας, καθώς και μεγάλος αριθμός εν ενεργεία και απόστρατων αστυνομικών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει