Εορταστικές δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και ενίσχυσης εμπορικών περιοχών του ΕΣΒ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου με τη βοήθεια ωδείων της πόλης μας θα διοργανώσει Χριστουγεννιάτικες δράσεις σε διάφορες “αποκεντρωμένες” εμπορικές περιοχές της πόλης μας.

Ως Εμπορικός Σύλλογος Βόλου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα ωδεία της πόλης μας που υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό την πρόταση για συνεργασία για αυτές τις εορταστικές δράσεις. Κυρίως όμως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Σχολή Ελληνική Μουσικής (Σπυρίδη 120), το ωδείο Φρανσ Λιστ (Βασσάνη 128) και το ωδεία Παλάσκα (Μεταμορφώσεως 72) που θα συμμετέχουν με τις χορωδίες τους και τα τμήματά τους στις εορταστικές δράσεις του ΕΣΒ.

Οι πρώτες 2 δράσεις θα πραγματοποιηθούν πριν τα Χριστούγεννα στα εξής σημεία:

1. Τρίτη 23/12/2014 στις 18.00 Τ.Οικονομάκη & Αγ.Νικολάου χορωδία και μουσικό σχήμα (Ωδείο Παλάσκα)
2. Τετάρτη 24/12/2014 στις 18.00 Ιωλκού & Κωνσταντά χορωδία με μουσικό σχήμα (Σχολή Ελληνικής Μουσικής)

Θα ακολουθήσουν κι άλλες εκδηλώσεις τις ημέρες μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ένας σάκος του αγ. Βασίλη θα συνοδεύει την κάθε χορωδία. Σκοπός μας είναι ο σάκος αυτός να γεμίσει με δωράκια από τους καταστηματάρχες και τους περαστικούς της κάθε περιοχής. Την Πρωτοχρονιά τα δώρα που θα έχουν μαζευτεί να μοιραστούν σε δομές αλληλεγγύης της πόλης μας για να μοιραστούν σε παιδιά που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Καλούμε και ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους τους εμπόρους και το καταναλωτικό κοινό που θα στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει