Επένδυση στο μέλλον με Ρούμογλου για τον ΠΑΟΚ


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020, 18:53

Στο ταλέντο του 17χρονου γκαρντ, Απόστολου Ρούμογλου, επενδύει ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» απέκτησε τον αθλητή για τα τμήματα υποδομής του και με την ενηλικίωσή του θα τον δεσμεύσει με επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η ΚΑΕ γνωστοποίησε σήμερα το γεγονός αναφέροντας μέσω της επίσημης σελίδας της στο διαδίκτυο:

«Μπορεί η καθημερινότητα να είναι δύσκολη και να εξελίσσεται σε μια διαρκή μάχη, ωστόσο ο ΠΑΟΚ οφείλει να κοιτά και να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις και για το μέλλον. Και με αυτήν ακριβώς τη λογική, αποκτήθηκε από τον Λεύκιππο Ξάνθης ο 17χρονος αθλητής Απόστολος Ρούμογλου.

Ο ταλαντούχος γκαρντ είναι γεννημένος το 2003, έχει ύψος 2μ.01 και κατάγεται από την Ξάνθη. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ασπίδας Ξάνθης, το 2016 μεταγράφηκε στον Λεύκιππο Ξάνθης, ενώ τη σεζόν 2019-2020 παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Αρίωνα Ξάνθης, με τον οποίο αγωνίστηκε τόσο στο εφηβικό, όσο και στο ανδρικό πρωτάθλημα της τοπικής ένωσης (ΕΚΑΣΑΜΑΘ). Και παρά το γεγονός ότι σε ηλικία μόλις 16 ετών συμμετείχε σε ανδρικό πρωτάθλημα, είχε ουσιαστική συμμετοχή στην άνοδο του Αρίωνα στη Γ’ Εθνική. Παράλληλα, συμμετείχε και στις προπονήσεις του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Εφήβων.

Ο Απόστολος Ρούμογλου εντάχθηκε ήδη στο ΠΑΟΚ Junior Basketball Program, ενώ με την συμπλήρωση των 18 ετών θα υπογράψει με τον ΠΑΟΚ και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο».


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020, 18:55

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει