Επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής στα γραφεία του καταγγέλει ο ΣΥΡΙΖΑ


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020, 20:22

Μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Νεάπολη – Συκεών στη Θεσσαλονίκη, όπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το κόμμα.

«Τρεις μόλις μέρες μετά την ιστορική απόφαση της Δικαιοσύνης, σύμφωνα με την οποία η Χρυσή Αυγή κρίθηκε ως εγκληματική οργάνωση, μέλη της συμμορίας επιτέθηκαν στα γραφεία της Ο.Μ. Νεάπολης-Συκεών του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και προστίθεται:

«Καλυπτόμενοι από το σκοτάδι της νύχτας, όπως αρμόζει στους θρασύδειλους, σχεδίασαν το σήμα της οργάνωσής τους βρομίζοντας την τζαμαρία στην είσοδο των γραφείων.

»Για μια ακόμη φορά η απάντησή μας είναι πως δεν πρόκειται να μας φοβίσουν. Αντίθετα έτσι, δυναμώνουν τα δημοκρατικά και αντιφασιστικά μας αισθήματα, ώστε να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρις ότου και τα τελευταία ίχνη της συμμορίας αλλά και της εγκληματικής ιδεολογίας της, εξαφανιστούν από την ελληνική κοινωνία.

»Ως ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, συνεχίζουμε να κρατάμε ψηλά τη σημαία της δημοκρατίας και δεν ξεχνάμε πως αγώνας εναντίον του φασισμού και του ναζισμού συνεχίζεται!».

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020, 20:22

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει