Επίσημη επίσκεψη κινεζικής στρατιωτικής αντιπροσωπείας στο ΓΕΣ


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019, 14:39

Θέματα κοινού ενδιαφέροντος με σκοπό τη σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ ελληνικού και κινεζικού στρατού βρέθηκαν στο επίκεντρο των συνομιλιών που είχε κινεζική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τουν υπαρχηγό του κινεζικού στρατού, στρατηγό  Liu Lei, στο πλαίσιο της τετραήμερης επίσημης επίσκεψής της στην Ελλάδα.

Την κινεζική αντιπροσωπεία υποδέχθηκε ο αρχηγός του ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ενώ έγινε δεκτή από τον επιτελάρχη του ΓΕΕΘΑ υποστράτηγο Πέτρο Δεμέστιχα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ελλάδα η κινεζική αντιπροσωπεία  επισκέφθηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) στη Νέα Πέραμο Αττικής, όπου πραγματοποιήθηκε επίδειξη των δυνατοτήτων των Ειδικών Δυνάμεων και τη διεύθυνση Μηχανικού (ΔΜΧ), στο Λουτράκι, όπου παρακολούθησε επίδειξη δυνατοτήτων η οποία αφορούσε αντικείμενα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών καθώς και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών.

Περαιτέρω η κινεζική αντιπροσωπεία ξεναγήθηκε στο σωζόμενο τμήμα του Αρχαίου Διόλκου, στον Ισθμό της  Κορίνθου, στον αρχαιολογικό χώρο Μυκηνών, στην Επίδαυρο καθώς και στην πόλη του Ναυπλίου.  

Δείτε φωτογραφίες:


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019, 14:39

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει