Επίσκεψη Αχιλλέα Μπέου στις Γλαφυρές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στην περιοχή των Γλαφυρών (Κάπουρνα) βρέθηκε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, επικεφαλής του συνδυασμού « ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ –ΒΟΛΟΣ 2014», συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του.

Ο κ. Μπέος συναντήθηκε με κατοίκους στο ΚΑΠΗ (Δημοτικό Κατάστημα Γλαφυρών) όπου και συζήτησε αναλυτικά μαζί τους τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή με τους δημότες να δηλώνουν «ξεχασμένοι» από την απερχόμενη δημοτική αρχή.

unnamed2.jpg

Ο κ. Μπέος επισήμανε στους κατοίκους της περιοχής πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του καταγράφουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες σε κάθε περιοχή που επισκέπτονται ώστε στην συνέχεια να δοθούν οι αναγκαίες λύσεις, λύσεις που θα τεθούν σε εφαρμογή την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Πρέπει να αναφερθεί πως οι κάτοικοι των Γλαφυρών επιφύλαξαν μια ιδιαίτερα θερμή υποδοχή στον επικεφαλής του συνδυασμού « ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ –ΒΟΛΟΣ 2014» κ. Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος και τους προσκάλεσε όλους να βρίσκονται μαζί του στα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου (Ιάσονος 121) σήμερα στις 20.30 το βράδυ.

unnamed5.jpg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει