Επίσκεψη Γιώργου Καμίνη σε Λαμία και ΑλμυρόΕυρεία ήταν συμμετοχή πολιτών, ένδειξη της μεγάλης συσπείρωσης που παρουσιάζει και στην περιφέρεια το Κίνημα Αλλαγής, η επίσκεψη του υποψήφιου ευρωβουλευτή Γιώργου Καμίνη σε Λαμία και Αλμυρό. «Πάμε για μια μεγάλη ανατροπή στις Ευρωεκλογές, η Δημοκρατική Παράταξη συσπειρώνεται και μπορεί να αποτελέσει ξανά την πρώτη επιλογή τόσο των παραδοσιακών ψηφοφόρων της, όσο και νέων προοδευτικών πολιτών», ανέφερε ο Γιώργος Καμίνης στη Λαμία, περιοδεύοντας στην Φθιώτιδα μαζί με τον συνυποψήφιο ευρωβουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Γιάννη Δάλμα.

Ο Γιώργος Καμίνης μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ανάγκη θεσμοθέτησης συνεργειών που θα συμβάλλουν στην εξωστρέφεια και την αποτελεσματική προώθηση των ελληνικών προϊόντων, αναφέροντας ως πρότυπο την Αγροδιατροφική Σύμπραξη στην Κρήτη. Παράλληλα, έκανε λόγο για μεγάλη ευκαιρία μέσω της ΚΑΠ να κινηθούν οι αγρότες με μεγαλύτερη ευελιξία. «Η νέα ΚΑΠ αποτελεί έναν από τους πιο σοβαρούς λόγους για να στηριχθεί δυναμικά στις επερχόμενες Ευρωεκλογές το Κίνημα Αλλαγής, που έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι γνωρίζει να διαπραγματεύεται και να πετυχαίνει τους εθνικούς στόχους», ανέφερε ο κ.Καμίνης.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων, σχολίασε το θέμα Πολάκη τονίζοντας ότι «η ροπή προς τον φασισμό πρέπει να αντιμετωπίζεται εν τη γενέσει της. Δυστυχώς, ο κ. Τσίπρας, αντί να αποπέμψει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, σπεύδει και στοιχίζεται μαζί του». Ο κ. Καμίνης συνεχίζει τη περιοδεία του και σήμερα Μεγάλη Τετάρτη επισκέπτεται τα Φάρσαλα, τον Τύρναβο και την Ελασσόνα.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019, 16:56

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει