Επίσκεψη Μιχάλη Μιτζικού στη λαϊκή αγορά του Σαββάτου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr

Τα προβλήματα με τους εμπόρους και τους παραγωγούς της λαϊκής αγοράς στην οδό Γιάννη Δήμου, συζήτησε το Σάββατο 08 Φεβρουαρίου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ. Μιχάλης Μιτζικός. Άκουσε τις προτάσεις των εμπόρων-παραγωγών για την εύρυθμη λειτουργία των λαϊκών αγορών, που δεν θα ενοχλούν τους περιοίκους και δεν θα αναστατώνουν τη ζωή της πόλης. Ο κ. Μιτζικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών κ. Απόστολο Τσακανίκα, από τον οποίο και ενημερώθηκε για τα προβλήματα με το Φορολογικό, που αντιμετωπίζει ο κλάδος, που καλείται να πληρώνει από τη μια φόρους 13% για την παραγωγή στο χωράφι και 23% ως ΦΠΑ, γιατί στη λαϊκή θεωρούνται έμποροι…

Ο κ. Μιτζικός επανέλαβε την αντίθεσή του σε οποιαδήποτε αύξηση τελών στις λαϊκές και δήλωσε έτοιμος να περιλάβει στο πρόγραμμα του συνδυασμού του προτάσεις των εμπόρων και των παραγωγών λαϊκών αγορών, με στόχο να μην υπάρχουν αντιδράσεις δημοτών για τις λαϊκές, να γίνουν αυτές πιο καθαρές, να προστατευθούν από τον αθέμιτο ανταγωνισμό μη αδειούχων εμπόρων και να αποκτήσουν μια ευρωπαϊκή εικόνα.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου τόνισε, πως βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους του μόχθου και της παραγωγής και σέβεται απόλυτα τον καθημερινό αγώνα που δίνουν για την επιβίωσή τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει