Επίσκεψη Μπέου στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου και στο Αστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Συνάντηση με τον Πρόεδρο Οργανισμό Λιμένος Βόλου κ. Πρίγκο, καθώς κι άλλα στελέχη του ΟΛΒ, είχε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου, επικεφαλής με το Συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ: ΒΟΛΟΣ 2014» κ. Αχιλλέας Μπέος, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του.

Ο κ. Μπέος ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΛΒ και τόνισε πως πρέπει να βρεθούν άμεσα λύσεις οι οποίες θα μπορούν να είναι υλοποιήσιμες, αλλά και μη χρονοβόρες.

Ο ίδιος, αναφέρθηκε στο θέμα της μαρίνας αλλά και στο μείζον πρόβλημα που υπάρχει με το σκραπ μαζί με όλες τις επιπτώσεις που η συγκεκριμένη λειτουργία έχει επιφέρει στην περιοχή του Παλιού Λιμεναρχείου και δήλωσε πως πρέπει άρδην να δρομολογηθούν λύσεις, που δεν θα μείνουν στα λόγια.

Μάλιστα ο κ. Μπέος ξεκαθάρισε πως η παράταξη της οποίας κι ηγείται «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ: ΒΟΛΟΣ 2014» έχει ένα πλήρες πρόγραμμα αναφορικά με την ανάπτυξη του Λιμένος Βόλου.

Ιδιαίτερη σημασία ο κ. Μπέος έδωσε και στο θέμα της κρουαζιέρας ενώ στην συνέχεια είχε συνάντηση και με τον Σύνδεσμο Λιμενεργατών, όπου κι αφουγκράστηκε με προσοχή τα προβλήματα τους.

Επίσκεψη στο Αστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας

Ο κ. Μπέος σήμερα πραγματοποίησε επίσκεψη και στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Τρύφωνα Πλαστάρα, εργαζομένους και μέλη της Διοίκησης.

Σε μια ιδιαίτερα παραγωγική συζήτηση κι από τις δύο πλευρές τονίστηκε πως Δήμος και τοπικοί φορείς πρέπει να βρίσκονται σε κοινή γραμμή πλεύσης κι αλληλοβοήθειας για την καλύτερη λειτουργία της πόλης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει