Επίσκεψη του προέδρου της ΟΝΝΕΔ και υποψηφίου ευρωβουλευτή Κ. Δέρβου στην ΚαστοριάΤην Καστοριά επισκέφθηκε χθες ο  πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Δέρβος. Αρχικά, περιηγήθηκε σε βιοτεχνίες γουναρικών, όπου συνομίλησε με τους κατασκευαστές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τη Μητρόπολη και συζήτησε με τον κ. Σεραφείμ θέματα που άπτονται της τοπικής κοινωνίας. Ακολούθησε διάλογος και ανταλλαγή απόψεων μέσα σε θερμό κλίμα με αυτοδιοικητικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο Δημαρχείο και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ενημερώθηκε πληρέστερα για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η πόλη.

Επίσης συναντήθηκε με μέλη των Εμπορικών και Αγροτικών Συλλόγων και γενικά με εργαζομένους τόσο του πρωτογενούς όσο και του δευτερογενούς τομέα. Μίλησε για την ανάγκη προώθησης και ενίσχυσης του κλάδου της γουνοποιίας, ως βασικής οικονομικής δραστηριότητας των κατοίκων, ενώ, παράλληλα, πρότεινε ιδέες για την εξέλιξη των τομέων παραγωγής κτηνοτροφικών και γεωργικών προϊόντων. Οι πολίτες ζήτησαν στήριξη για την τόνωση της επιχειρηματικότητας, και περαιτέρω αξιοποίηση της περιοχής της λίμνης για να ενισχυθεί ο τουρισμός.

Το απόγευμα, ο κ. Δέρβος έκανε ενδιάμεση στάση στα γραφεία της ΝΟΔΕ και έπειτα έδωσε συνέντευξη τύπου στα μέσα ενημέρωσης του νομού. Αμέσως μετά, παρευρέθηκε ως κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Καστοριάς, όπου χαιρέτισε τη δράση των τοπικών στελεχών. Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «οι ευρωβουλευτές οφείλουν να συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις στην ανάπτυξη του νομού Καστοριάς».


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019, 16:09

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει