Επίσκεψη του Bουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μεϊκόπουλου στα μπλόκα των αγροτών της Θεσσαλίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στα μπλόκα των αγροτών του Αερινού και του Αλμυρού παρευρέθηκε στις 9/2/14, το απόγευμα, ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, συνοδευόμενος από κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας. Ειδικά στο μπλόκο του Αερινού μαζί με τον βουλευτή παρευρέθηκε και ο υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη «Δρόμοι Συνεργασίας» κ. Πατσιαντάς Μαργαρίτης. Νωρίτερα το πρωί, ο βουλευτής είχε επισκεφτεί το μπλόκο της Νίκαιας στη Λάρισα μαζί με τους Θεσσαλούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ηρώ Διώτη, υποψήφια Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Γελαλή και Νίκο Μιχαλάκη, καθώς και με στελέχη και μέλη των τοπικών οργανώσεων Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, τάχθηκε στο πλευρό των αγροτών, που αντιδρούν στις τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις σχετικά με την φορολόγησή τους. Οι νέες φοροεπιβαρύνσεις σε συνδυασμό με το υψηλό ενεργειακό και παραγωγικό κόστος, αλλά και την ελλιπή χρηματοδότηση λόγω ιδιωτικοποίησης της ΑΤΕ, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην εξόντωση του αγροτικού τομέα, που θα μπορούσε να συμβάλλει καταλυτικά στην νέα παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Οι τελευταίες εξελίξεις επιβεβαιώνουν πανηγυρικά ότι η δικομματική κυβέρνηση δεν βλέπει την αξία του πρωτογενούς τομέα, επιμένοντας αδιάλλακτα σε πολιτικές επιλογές τύπου «η εγχείριση πέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε».

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνεται πλήρως τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αγροτικού επαγγέλματος και δεσμεύεται ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τα δίκαια αιτήματα των μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων, αλλά και όλων των κατηγοριών εργαζομένων, που καταπατούνται με το πρόσχημα διασφάλισης του «Εθνικού συμφέροντος».

Ο αγώνας για κοινωνική δικαιοσύνη είναι σήμερα περισσότερο από ποτέ επιβεβλημένος. Η αλλαγή πορείας είναι… ο μόνος δρόμος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει