Επίσχεση εργασίας αποφάσισαν οι ειδικευόμενοι γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου…

…από Δευτέρα, εάν δεν υλοποιηθούν άμεσα οι υποσχέσεις του υπουργείου για αποπληρωμή των δεδουλευμένων εφημεριών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση του Συλλόγου Ειδικευόμενου Α.Γ.Ν.Ν. Βόλου, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο σύλλογος ειδικευομένων ιατρών του νοσοκομείου Βόλου, μετά απο απόφαση της γενικής συνέλευσης της 19/08/13, αποφάσισε να προβεί σε καθολική επίσχεση εργασίας απο την Δευτέρα 26/08/13, εάν δεν υλοποιηθούν άμεσα οι υποσχέσεις του υπουργείου για αποπληρωμή των δεδουλευμένων επιπλέον εφημεριών απο τον Σεπτέμβριο του 2012, καθώς και των δεδουλευμένων κανονικών εφημεριών απο τον Μάιο του 2013.

Να σημειωθεί οτι οι ειδικευόμενοι ιατροί, με τεράστιες προσπάθειες και φιλότιμο, υπό αντίξοες συνθήκες, εδω και σχεδόν ένα χρόνο που είναι απλήρωτοι, δεν διαμαρτυρήθηκαν και δεν προέβησαν σε κινητοποιήσεις, ώστε να μπορούν οι πολίτες της Μαγνησίας να έχουν τουλάχιστον την στοιχειώδη ιατρική περίθαλψη.

Πλέον όμως, οι οικονομικές δυσκολίες, δεν μας επιτρέπουν την όποια περεταίρω αναμονή και με τον μόνο τρόπο της επίσχεσης εργασίας, απαιτούμε την άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων.

Σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί άμεσα αυτό το αίτημα, που το υπουργείο υποσχέθηκε να επιλυθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου, ζητούμε εκ των προτέρων την κατανόηση των συμπολιτών μας καθώς και την συμπαράστασή τους σε αυτόν τον αγώνα μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει