ΕΠΑΜ: Κάλεσμα ενάντια στους πλειστηριασμούς τραπεζών και δημοσίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Την ώρα που 6,5 εκατομμύρια Ελλήνων ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Την ώρα που η ανεργία έχει φτάσει στο 30% (η επίσημη σύμφωνα με τους επαγγελματίες ψεύτες, άρα είναι πολύ περισσότερο) και η ανεργία στους νέους έχει ξεπεράσει το 60% (σύμφωνα με τους ίδιους ψεύτες).

Την ώρα που τα «θαλασσοδάνεια» των μεγαλοεπιχειρηματιών–εφοπλιστών, ιδιοκτητών εφημερίδων και καναλιών έχουν ξεπεράσει τα 37δις και τα τσιράκια τους οι πολιτικοί προσπαθούν να τα φορτώσουν στον λαό ξανά.

Την ώρα που οι μεγάλες εταιρίες δεν πληρώνουν ούτε ευρώ φόρο στο κράτος.

Την ώρα που τα παράσιτα της οικονομίας, οι τράπεζες, έχουν πάρει πάνω από 500δις σε εγγυήσεις και ρευστό και δεν έχουν δώσει ούτε ευρώ στην οικονομία.

Την ώρα που η δήθεν «δικαιοσύνη» δεν ελέγχει ούτε καν τη «λίστα Λαγκαρντ» αλλά προφυλακίζει μεροκαματιάρηδες.

Την ώρα που το κομματικό κράτος-μαφία ξεπουλάει την περιουσία του Ελληνικού Λαού.

Την ώρα που η «τρόικα» απειλεί με κατασχέσεις σπιτιών, μισθών, συντάξεων & επιχειρήσεων όλους τους μικρομεσαίους ιδιώτες και δημόσιους υπάλληλους προκειμένου να μην πειράξει τα μεγαλολαμόγια συνεργάτες της.

Την ώρα που οι πολίτες έχουν κηρύξει στάση πληρωμών προς το κράτος (τα ληξιπρόθεσμα χρέη έφτασαν τα 79δις κι αυξάνονται διαρκώς).

Αυτή ακριβώς την ώρα, απαιτείται η ένωση όλων των πολιτών πάνω και πέρα από τεχνητές διαχωριστικές γραμμές (αριστερά, δεξιά, κέντρο, κλπ) σ΄ένα Ενιαίο Μέτωπο Αντίστασης απέναντι σε αυτούς που καταστρέφουν τις ζωές όλων μας.

Καλούμε, όλους τους πολίτες του Βόλου κάθε Τετάρτη 15.45 – 17.00 στα Δικαστήρια του Βόλου για να εμποδίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, τις τράπεζες και το κράτος ν΄ αρπάξουν την περιουσία μας.

Λέμε όλοι μαζί, ΟΧΙ στους πλειστηριασμούς από τράπεζες και δημόσιο εναντίον των συμπολιτών μας.

Λέμε όλοι μαζί, ΟΧΙ στους επίσημους τοκογλύφους που ζουν εις βάρος μας.

Λέμε όλοι μαζί, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ στην ανοχή στα παράσιτα πολιτικούς & τραπεζίτες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει