ΕΠΑΜ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: Εκδικητική η Δημοτική Αρχή στο πρόσωπο του Θ. Τσαλούχα

Ανακοίνωση του ΕΠΑΜ Μαγνησίας για την μετακίνηση του συνδικαλιστή των ΟΤΑ κ. Θεόδωρου Τσαλούχα στην Πορταριά:

Η …μετακίνηση του συνδικαλιστή των ΟΤΑ κ. Θεόδωρου Τσαλούχα στην Πορταριά, επειδή διανοήθηκε(!!) να υλοποιήσει και να περιφρουρήσει την απόφαση του σωματείου του, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι αποτελεί μια ξεκάθαρη περίπτωση φασιστικής και κατασταλτικής συμπεριφοράς, διανθισμένης με ισχυρή …δόση μικροψυχίας και εκδικητικότητας εκ μέρους της δημοτικής αρχής του Βόλου. Διαισθανόμαστε ότι ο δήμαρχος και οι συν αυτώ θα ήταν …πανευτυχείς αν είχαν τη δυνατότητα να …εκτοπίσουν (sic!) σε κάποιο …ξερονήσι όλους όσοι τολμούν να αντιστέκονται στην εφαρμογή της δολοφονικής πολιτικής του δωσιλογικού καθεστώτος, απέναντι στο Λαό και την ίδια τη χώρα. Ετσι κι αλλιώς, τόσο η παρούσα δημοτική αρχή, όσο και η μείζων αντιπολίτευση, αποτελούν τη φυσική προέκταση αυτού του άθλιου καθεστώτος!

Και δεν είναι καθόλου τυχαία η χρονική στιγμή την οποία επέλεξαν για το συγκεκριμένο διάβημα. Ταυτίζεται με τη γενικευμένη κορύφωση του αυταρχισμού και της καταστολής που ανέλαβαν οι μηχανισμοί της κοινοβουλευτικής χούντας, συνεπικουρούμενοι από τα μίσθαρνα όργανα της γκεμπελικής προπαγάνδας.

Η «Ησυχία», η «Τάξις» και η «Ασφάλεια» στο απέραντο «νεκροταφείο» Ελλάς, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετατροπή της χώρας σε οικόπεδο ελεύθερο για τη λειτουργία της πρώτης υποσαχάριου τύπου ειδικής οικονομικής ζώνης στην Ευρώπη, θα επιβληθούν χωρίς δισταγμό από τα ντόπια δωσιλογικά όργανα των ξένων επικυρίαρχων. Σ’ αυτό ακριβώς το σενάριο εντάσσονται και τα πρόσφατα … «πάρε δώσε» του δημάρχου Βόλου με τον γερμανό πρέσβη.

Θεωρούμε, ότι παραδοσιακές μορφές πάλης, όπως σποραδικές απεργιακές κινητοποιήσεις, συλλαλητήρια, καταλήψεις δεν έχουν καμιά προοπτική επιτυχίας και θα πατάσσονται πλέον στη γέννησή τους. Ένας κολοσσιαίος μηχανισμός προπαγάνδας έχει στηθεί για να κατασυκοφαντεί την οποιαδήποτε αντίδραση, κάθε αγώνα των εργαζομένων και να δημιουργεί τη δικαιολογητική βάση για τη πιο βίαιη καταστολή που έζησε ποτέ ο τόπος.

Ας μην εκπλήσσονται και ας μην απορούν οι συνδικαλιστές και τα στελέχη των λεγόμενων αντιμνημονιακών κομμάτων, όσο με τη στάση τους νομιμοποιούν το καθεστώς, τόσο αυτό θα εκτραχύνεται, θα οδηγεί τα πράγματα στα άκρα και τους ίδιους στον ολοκληρωτικό αφανισμό.

Καλούμε τους εργαζόμενους των ΟΤΑ να ενωθούν με το Λαό, στο πλαίσιο μιας γενικευμένης αντίδρασης που θα συγκλίνει στη με κάθε τρόπο και μέσο Γενική Πολιτική Απεργία, ξεκινώντας από ολοκληρωτική στάση πληρωμών προς το κράτος και τις τράπεζες, με έλεγχο από συντονιστικά συμβούλια, όλων των συνοικιών και των πόλεων, με λειτουργικές καταλήψεις παντού.

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΡΑ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ε.ΠΑ.Μ. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Βόλος 01/02/2013

Μπορεί επίσης να σας αρέσει