Επαναστατικό σύστημα καθαρισμού και απολύμανσης αποκλειστικά από την Mantis Healthcare


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020, 11:35

Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, αναγνωρίζοντας ότι σε μια κρίσιμη περίοδο όπως αυτή που διανύουμε η ενδελεχής απολύμανση είναι επιτακτική ανάγκη, παρουσιάζει στην ελληνική αγορά, το επαναστατικό σύστημα καθαρισμού και απολύμανσης «Steriexpert».

Η νέα κατηγορία Steriexpert περιλαμβάνει μηχανήματα και αναβράζοντα δισκία, τα οποία είτε συμπληρώνοντας το ένα τη δράση του άλλου είτε σε ανεξάρτητη χρήση, θωρακίζουν κάθε χώρο -ιδιωτικό ή εργασίας- απέναντι στη διασπορά ιών. Πλέον, μπορούμε όλοι εύκολα και με ασφάλεια να απολυμάνουμε χώρους και επιφάνειες προλαμβάνοντας τη μετάδοση μολυσματικών ασθενειών, όπως του Covid-19.

Συγκεκριμένα, η σειρά «Steriexpert» περιλαμβάνει:

Τον Φορητό Επαγγελματικό Ηλεκτροστατικό Ψεκαστήρα Victory, που με την καινοτόμα ηλεκτροστατική τεχνολογία για ομοιόμορφη επικάλυψη επιφανειών και 2 φορές υψηλότερη φόρτιση, μειώνει τη διαδικασία απολύμανσης κατά 50% σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους. Έτσι προσφέρει εξοικονόμηση χρόνου απολύμανσης κατά 70%, με 65% λιγότερα χημικά. Διατίθενται δύο μοντέλα – χειρός και πλάτης – και επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας τους στην Ελλάδα και Σερβία είναι ο Όμιλος Εταιρειών Mantis.

Τον Φορητό Ηλεκτροκίνητο Εκνεφωτήρα, Ψυχρής Εκνέφωσης Xpower, που αποτελεί ιδανική επιλογή για εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική εξουδετέρωση όλων των βακτηρίων και ιών. Σε τρεις κωδικούς, ανάλογα με τις ανάγκες, καταπολεμά τον ιό από κάθε επιφάνεια. Διατίθενται πέντε διαφορετικά μοντέλα και αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας τους στην Ελλάδα, Κύπρο και Σερβία είναι ο Όμιλος Εταιρειών Mantis.

Τον φορητό ηλεκτροστατικό ψεκαστήρα SteriFORCE JP-20 mini master sprayer. Το πρωτοποριακό προϊον του Ομίλου Εταιρειών Μantis αποτελεί το απόλυτο όπλο περιορισμού της μετάδοσης της νόσου Covid-19, με υψηλά επίπεδα τεχνολογίας ηλεκτροστατικής απολύμανσης και καθαρισμού. Σε προσιτή τιμή προσφέρει δύναμη, αντοχή και άριστα αποτελέσματα.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020, 11:35

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει