Επαφές Γαλατσόπουλου με υποψήφιο κεντρικό χορηγό για την Basket LeagueΟ ΕΣΑΚΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη έκανε γνωστό ότι ο πρόεδρος του, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, έλαβε τη σχετική εξουσιοδότηση από το ΔΣ, ώστε να συζητήσει με την εταιρία ΕΚΟ με στόχο την επίτευξη συμφωνίας για την κεντρική χορηγία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή (19/9) συνεδρίαση του εξουσιοδότησε τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Ευάγγελο Γαλατσόπουλο μετά την σχετική πρόταση, να προχωρήσει σε συζητήσεις, με στόχο την επίτευξη συμφωνίας, με την εταιρεία ΕΚΟ, τη μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία εμπορίας καυσίμων, μέλος του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για την ανάληψη της Κεντρικής Χορηγίας της Basket League.

«Η πρόταση για την Κεντρική Χορηγία από μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, έχει χαρακτήρα στρατηγικής συνεργασίας σε “βάθος” χρόνου», δήλωσε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γαλατσόπουλος και εξήγησε:

«Δίνει έμφαση στην ανάταση της εικόνας του Πρωταθλήματος. Βασίζεται σε διαχρονικές αρχές που μας φέρνουν πιο κοντά στα παιδιά, τις οικογένειες, και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Δίνει σημασία στις υποδομές των γηπέδων μας, διασφαλίζει τις προσπάθειες μας για το “ευ αγωνίζεσθαι”.

Μας φέρνει πιο κοντά σε σύγχρονους τρόπους προβολής σε συνεργασία με τους τηλεοπτικούς παρόχους. Αναδεικνύει τον κοινωνικό ρόλο του μπάσκετ και του Πρωταθλήματος, κάτι που απαιτούν οι υγιείς φίλαθλοι και το σύγχρονο επιχειρείν, οι αιμοδότες χορηγοί μας».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019, 20:41

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει