«Επειδή πέρασα τον Covid-19 και έζησα και τις συνέπειες του ιού…»Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2021, 00:07

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πριν από λίγο καιρό έκανε μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, εντυπωσιάζοντας τους θαυμαστές της, καθώς έκοψε τα μαλλιά της κοντά.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Enjoy» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που έκανε μία τόσο μεγάλη αλλαγή.

Αληθεύει ότι νόσησες από κορωνοϊό;

Επειδή πέρασα τον Covid-19 και έζησα και τις συνέπειες του ιού, έχω την εμπειρία, θέλω μόνο να πω ότι είναι ένας πολύ ύπουλος ιός. Ένιωθα φοβερή αδυναμία. Πονούσε όλο το σώμα και το κεφάλι μου, δεν μπορούσα να ξαπλώσω, υπέφερα, δεν ήξερα τι θα γίνει, τι κατάληξη θα έχω, φοβήθηκα πολύ, ήμουν σε συνεχή ενημέρωση με τον γιατρό μου. Ο Ορέστης Τζιόβας νόσησε επίσης από κορωνοϊό και έφτασε στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε δέκα μέρες. Πανικοβλήθηκα γιατί αρχικά αποχωρίστηκα τα παιδιά μου. Μετά ο κορωνοϊός χτύπησε τον θυροειδή μου και άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου. Ανέβηκαν οι τιμές στην προλακτίνη και έφευγαν οι τούφες στα χέρια μου. Γι’ αυτό και για να δυναμώσω τα μαλλιά μου, να πάρουν δύναμη οι ρίζες, τα έκοψα, για να δημιουργηθούν ξανά. Αυτή είναι η αλήθεια.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2021, 00:07Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει