Επικοινωνία από την ασφάλεια του σπιτιού μας


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020, 11:02

Η Ducati Athens μάς παρουσιάζει το Ducati Video Chat. Τον τρόπο δηλαδή με τον οποίο οι πελάτες και φίλοι της Ducati αποκτούν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν άμεσα με την αγαπημένη τους μάρκα, μέσω βιντεοκλήσης.

Η εν λόγω νέα υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στον καθένα, με τη χρήση ενός υπολογιστή και από τη σελίδα www.ducati.gr, να μιλήσει live με έναν υπεύθυνο πωλήσεων της Ducati για θέματα που τον ενδιαφέρουν, όπως:

•    να λύσει τις απορίες του για τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα που τον ενδιαφέρει. 

•    να συζητήσει μαζί του για οποιοδήποτε θέμα τον απασχολεί σχετικά με τις Ducati. 

•    να ενημερωθεί για τα νέα επιδοτούμενα χρηματοδοτικά προγράμματα. 

•    να ανακαλύψει όλες τις μοναδικές παροχές που απολαμβάνει κάθε νέο μέλος της οικογένειας Ducati.

Είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχει η δυνατότητα ακόμα και της ξενάγησης και της παρουσίασης από τον πωλητή της μοτοσικλέτας που ενδιαφέρει τον φίλο της μάρκας. Η Multistrada 1260 S Grand Tour, η νέα Streetfighter, η νέα Panigale V4, η Panigale V2, η Diavel 1260 S ή η Scrambler Icon Dark και άλλες είναι διαθέσιμες σχεδόν να τις …αγγίξει ο ενδιαφερόμενος, χωρίς καν να βγει από την πόρτα του σπιτιού του! 

Το Ducati Video Chat προσφέρεται δωρεάν, μέσω ασφαλούς κλήσης, καθώς υπάρχει κρυπτογράφηση σε όλο το εύρος της επικοινωνίας. Ο ενδιαφερόμενος ξεκινά τη βιντεοκλήση πατώντας το σχετικό εικονίδιο που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία κάθε οθόνης στο www.ducati.gr.

H υπηρεσία βιντεκλήσεων λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα-Παρασκευή, 10.00-16.00. Σε ώρες εκτός λειτουργίας ή σε περίπτωση που η γραμμή είναι κατειλημμένη, μπορείτε να σημειώσετε στο σχετικό πεδίο που εμφανίζεται στην οθόνη το e-mail σας, αναφέροντας την ώρα που προτιμάτε να επικοινωνήσει κάποιος μαζί σας και ο πρώτος διαθέσιμος σύμβουλος πωλήσεων θα σας στείλει ένα νέο link για να μιλήσετε μαζί του.


 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020, 11:07

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει