Επικό βίντεο απεικονίζει την ψυχική δύναμη που χαρίζει η μοτοσικλέτα

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2021, 07:03

Επικό βίντεο απεικονίζει την ψυχική δύναμη που χαρίζει η μοτοσικλέτα

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα εξαιρετικό βίντεο με τίτλο The Mind έρχεται να μας θυμίσει το πόσο θεραπευτική μπορεί να είναι μια Το βίντεο ξεκινά με έναν καταιγισμό καταστροφικών ειδήσεων για την πανδημία του Covid-19βόλτα με μοτοσικλέτα ή ένα ταξίδι με κάποιον φίλο στη σέλα ενός δίκυκλου. Ένας youtuber από την Ινδία, ο Strell παρέα με τον φίλο του Emil George μας δείχνουν με πειστικό τρόπο το πόσο τους βοήθησε η μοτοσικλέτα ψυχικά στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Οι μοτοσικλέτες που χρησιμοποίησαν οι δύο αναβάτες ήταν μια Triumph Street Triple R και μια Triumph Tiger 900 Rally. Στόχος το ταξιδιού ήταν να φτάσουν και να επισκεφτούν το βουνό Sahyadri που διαπερνά αρκετές περιοχές της χώρας. Έπειτα από πολλές αναβολές τελικά αποφάσισαν να το κάνουν το 2020 εν μέσω πανδημίας κερδίζοντας πολλά περισσότερα τελικά από ότι αρχικά είχαν φανταστεί.

Με το Tiger 900 Rally στα βουνά της Ινδίας.

Πολύ ατμοσφαιρικό βίντεο με πολλά μηνύματα

Η αφήγηση γίνεται στη γλώσσα Malayalam, μια ινδική διάλεκτο, ωστόσο υπάρχουν αγγλικοί υπότιτλοι για να μπορέσεις να το παρακολουθήσεις. Τα τοπία τα οποία εμφανίζονται κόβουν την ανάσα και οι εικόνες απλά σε ταξιδεύουν.

Σε πολλά σημεία του βίντεο επίσης υπάρχει εξερεύνηση των αναβατών με τα πόδια και όχι με τη μοτοσικλέτα, ενώ η ατμόσφαιρα που υπάρχει στο βίντεο σε αγκαλιάζει με τα ισχυρά της μηνύματα.

Απολαύστε το βίντεο των Ινδών φίλων από την Kerala.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημαντικές αλλαγές για το Speed Twin της Triumph

Ακόμα δύο δυνατά μοντέλα για την Triumph το 2021

Σύστημα εκτάκτου ανάγκης από την Triumph


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2021, 07:03

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει