Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ενημερωτική Ημερίδα για την αγορά της Κένυας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Τις σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες που προσφέρει η αγορά της Κένυας καθώς και τους τρόπους εισόδου σε αυτήν των Ελληνικών επιχειρήσεων παρουσίασε η κ.Βίκυ Πανταζοπούλου, Πρόξενος της Δημοκρατίας της Κένυας στην Ελληνική Δημοκρατία, στο πλαίσιο ενημερωτικής ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο.

Η ημερίδα, που ως στόχο είχε να ενημερώσει τους τοπικούς επιχειρηματίες και παράγοντες για την αγορά της Κένυας, οργανώθηκε με επιτυχία, την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014 στο Βόλο, από το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

“Το Επιμελητήριο βλέπει θετικά παρόμοιες κινήσεις προώθησης της Ελληνικής επιχειρηματικότητας και στο πλαίσιο αυτό ενθαρρύνει και στηρίζει την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων του Νομού Μαγνησίας”, τόνισε στην ομιλία του, ο κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Η Ενημερωτική ημερίδα πραγματοποιήθηκε ενόψει της συμμετοχής των επιχειρήσεων στην 2η Επενδυτική & Επιχειρηματική Αποστολή στην Κένυα.

Έως τις 31 Οκτωβρίου 2014 θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στην 2η Ελληνική Πολυκλαδική Επενδυτική & Επιχειρηματική Αποστολή στην Κένυα, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 26-27 Νοεμβρίου 2014 στο Ναϊρόμπι.

Την Αποστολή διοργανώνουν το Επίτιμο Προξενείο της Δημοκρατίας της Κένυας στην Ελληνική Δημοκρατία, με την ενεργό υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας καθώς και Υπουργείων και Οργανισμών της Κένυας.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://trademission.kenyagreece.com/2014

Μπορεί επίσης να σας αρέσει