Επιστολή σε Αυγενάκη, Χαρδαλιά και Μαυρωτά για το πρωτόκολλο της Euroleague


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020, 21:18

H ΚΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε επιστολή στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, την οποία και κοινοποίησε στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, γνωστοποιώντας τους το πρωτόκολλο Υγιεινής και Ασφάλειας της Euroleague και ζητώντας τη συνδρομή της Πολιτείας, ενόψει των ταξιδιών του συλλόγου και των αντιπάλων στη διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έστειλε επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, την οποία και κοινοποίησε στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκο Χαρδαλιά και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Γιώργο Μαυρωτά, με την οποία τους γνωστοποίησε το Πρωτόκολλο Υγιεινής και Ασφάλειας (Health & Safety Protocol) Euroleague αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021 που υιοθετήθηκε από τα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου και αφορά στα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται από όλες τις συμμετέχουσες ομάδες στο πλαίσιο διεξαγωγής της διοργάνωσης, καθώς και τους Ειδικούς Κανονισμούς (Special Regulations) που θεσπίστηκαν λόγω της πανδημίας COVID-19.

Στην επιστολή της η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ζήτησε ακόμα τη συνδρομή της Πολιτείας στη διευκόλυνση των ξένων αποστολών που θα ταξιδεύουν στη χώρα μας για τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας, καθώς και τη διευκόλυνση της ομάδας μας στα ταξίδια της στο εξωτερικό για της ανάγκες της Ευρωλίγκας, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών και έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τη δημόσια υγεία».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020, 21:20

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει