Επιστολή του ΤΕΕ στους αρμόδιους με θέμα: Νοσήλια ΕΤΑΑ – ΤΜΕΔΕ στον ΕΟΠΠΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ αναλυτικά την επιστολή:

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο ΕΤΑΑ – ΤΣΜΕΔΕ

κ. Ιωάννη Γαμβρίλη

ΚΟΙΝ.: 1. Πρόεδρο ΤΕΕ

κ. Χρήστο Σπίρτζη

2. Περιφερειακά Τμήματα ΤΕΕ

3. Διευθυντή Υγείας και Πρόνοιας ΕΤΑΑ –ΤΜΕΔΕ

κ. Γ. Πρεπούση

ΘΕΜΑ: Νοσήλια ΕΤΑΑ – ΤΜΕΔΕ στον ΕΟΠΠΥ

Συνάδελφε Πρόεδρε,

Όπως πληροφορηθήκαμε από απόφαση που εξέδωσε το ΕΤΑΑ – ΤΜΕΔΕ, από τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 μπορούν οι συνάδελφοι να οριστικοποιήσουν ό,τι αποδείξεις υπάρχουν με ημερομηνία έως και 12 Νοεμβρίου 2012.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια θετική απόφαση για τους ασφαλισμένους του ταμείου. Ωστόσο δεν έχουμε λάβει ακόμη καμία απάντηση για το τι θα συμβεί με τις ιατρικές αποδείξεις και συνταγές φαρμάκων με ημερομηνία μέχρι και 14/11/2012, ώστε να καταβληθούν ιατρικές και φαρμακευτικές δαπάνες που κατέβαλαν μέλη μας κατά το μικρό μεταβατικό στάδιο από 12 έως και 14/11/2012 όταν δεν γνώριζαν ότι το ΤΣΜΕΔΕ εντάχθηκε στον ΕΟΠΠΥ.

Ακόμη λόγω κινητοποιήσεων των φαρμακοποιών οι ασθενείς άλλων ταμείων πληρώνουν εξολοκλήρου το ποσό των φαρμάκων και κατόπιν προσκομίζουν τη συνταγή και τις αποδείξεις του φαρμακείου στο ταμείο τους και λαμβάνουν τα χρήματά τους πίσω, κάτι για το οποίο από ότι γνωρίζουμε δεν συμβαίνει με τους ασφαλισμένους μας.

Κατόπιν των παραπάνω παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για το που πρέπει να απευθύνονται από εδώ και πέρα τα μέλη μας για να εξυπηρετούνται.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει