ΕΠΟ: Στην Αθήνα ο Κλάτενμπεργκ


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020, 17:25

Στην Αθήνα φτάνει ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος επελέγη ομόφωνα για τη θέση του νέου προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, προκειμένου να έχει κύκλο συζητήσεων με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο, και τον πρόεδρο της Super League, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, με αντικείμενο το πλαίσιο συνεργασίας του με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Σε εφαρμογή των συμφωνηθέντων στην «ομάδα εργασίας», η οποία δρομολόγησε τη διαδικασία επιλογής του νέου προέδρου της ΚΕΔ, παρόντες στις διμερείς επαφές θα είναι ο υπεύθυνος του τμήματος εθνικών ομοσπονδιών της UEFA, Μάριος Γεωργίου, και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμων των FIFA/UEFA, Πετρ Φούσεκ, εκπροσωπώντας τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές.

Εφόσον επιτευχθεί συμφωνία, ο Άγγλος πρώην διαιτητής FIFA θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την ΕΠΟ.

Στη διάρκεια της διήμερης παραμονής του στην Αθήνα, ο Κλάτενμπεργκ θα συναντηθεί και με τα απερχόμενα μέλη της ΚΕΔ. Όπως έχει αποφασιστεί ήδη, ένα εκ των μελών της θα παραμείνει στα καθήκοντά του για ακόμα έναν μήνα (η θητεία της ΚΕΔ λήγει στις 31/7), προκειμένου να ενημερώσει το νέο πρόεδρο της Επιτροπής για όλα τα θέματα της αρμοδιότητάς του.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020, 17:27

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει