Επτά φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκαν στο Ρέθυμνο


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020, 21:42

Επτά φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκαν στο Ρέθυμνο κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης σε περιοχές των δήμων Μυλοποτάμου και Ανωγείων. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών των φυτειών.

Οι επτά φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκαν σε ορεινές και δασώδεις περιοχές των παραπάνω δήμων, όπου καλλιεργούνταν επιμελώς έχοντας ύψος έως 3,5 μέτρα. Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 429 δενδρύλλια κάνναβης, με όλα τα δενδρύλλια στο στάδιο της ανάπτυξης. Μαζί με αυτά, κατασχέθηκε και πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση στους χώρους των φυτειών.

Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, των τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου και των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ρεθύμνου, καθώς και με την εναέρια συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η προανάκριση διενεργείται από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020, 21:42

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει