Ερώτηση 64 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προς Χρυσοχοΐδη

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021, 14:38

Ερώτηση 64 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προς Χρυσοχοΐδη - Καταγγέλλουν την αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη

«Φαινόμενα απρόκλητης και πρωτοφανούς αστυνομικής βίας σε πολίτες της Νέας Σμύρνης κατά τον έλεγχο τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου αντιμετώπισης της πανδημίας» καταγγέλλουν με ερώτηση που κατέθεσαν προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, 64 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ερώτησή τους, οι βουλευτές κάνουν λόγο για «συνεχώς αυξανόμενα περιστατικά αστυνομικής βίας», «τρομοκράτηση της κοινωνίας» και «αντιδημοκρατικό κατήφορο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία έχει αποτύχει πλήρως στη διαχείριση της πανδημίας».

«Ο αρμόδιος υπουργός, κύριος Χρυσοχοΐδης, καλείται να απολογηθεί για τη βίαιη αντιμετώπιση των πολιτών σε πλατείες και δρόμους της χώρας» επισημαίνουν και ζητούν να ενημερώσει τη Βουλή με συγκεκριμένα στοιχεία για τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης.

Την ερώτηση υπογράφουν μεταξύ άλλων ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης, η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας, Όλγα Γεροβασίλη, ο αναπληρωτής τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Διονύσης Καλαματιανός, και οι βουλευτές του Νότιου Τομέα Αθηνών του κόμματος.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021, 14:47

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει