ΕΣΒ: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το «Σύστημα Επιβράβευσης Πελατών»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Όπως ήδη έχει δημοσιοποιηθεί ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, στο αμέσως προσεχές διάστημα, πρόκειται να θέσει σε εφαρμογή το «Σύστημα Επιβράβευσης Πελατών». Το «Σύστημα επιβράβευσης πελατών» στόχο έχει την υποστήριξη των σχέσεων καταναλωτών και βολιώτικων καταστημάτων και αυτά με τη σειρά τους να ανταποδώσουν έμπρακτα την υποστήριξη αυτή.

Έτσι λοιπόν οι πελάτες, 50 αρχικά τοπικών επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα, με κάθε αγορά τους θα κερδίζουν πόντους που θα προστίθενται στην κάρτα τους και θα εξαργυρώνονται με δώρα-προσφορές-εκπτώσεις. Οι καταναλωτές θα ενημερώνονται με δωρεάν sms στο κινητό τους για τα δώρα τους και τις εκπτώσεις που θα έχουν στις αγορές τους, από τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στο σύστημα. Τα καταστήματα αυτά θα τύχουν ιδιαίτερης διαφημιστικής προβολής.

Το σύστημα είναι εύκολο στη χρήση του, απευθύνεται στα μέλη του Συλλόγου και προϋποθέτει τη χρήση υπολογιστή ή tablet στην επιχείρηση που θα συμμετέχει.

Καλούνται οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να ενημερωθούν αρχικά για το πρόγραμμα, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα γραφεία του Συλλόγου τηλεφωνικά 2421025479 και 2421022366 ή ηλεκτρονικά [email protected], μέχρι την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 καθώς θα προγραμματιστεί εκδήλωση για την αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος.

Προσοχή! Μόνο 50 επιχειρήσεις θα συμμετέχουν τον πρώτο χρόνο στο σύστημα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει