Ευθεία επίθεση κατά της ΕΠΟ


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020, 19:41

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Άρης στο άκουσμα της απόφασης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών οι επαναληπτικοί ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με μια άκρως επιθετική ανακοίνωση, οι Θεσσαλονικείς βάλουν ευθέως κατά της ΕΠΟ και του προέδρου της, Ευάγγελου Γραμμένου, απαιτώντας τη διεξαγωγή της ρεβάνς απέναντι στην ΑΕΚ παρουσία οπαδών

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Οι “μάσκες” έπεσαν σήμερα και αποκαλύφθηκαν οι πραγματικές προθέσεις της Ε.Π.Ο. και του προέδρου της Ευάγγελου Γραμμένου. Σήμερα, η “Ε.Π.Ο. της εξυγίανσης” κατέλυσε κάθε έννοια ισονομίας και δημοκρατίας με την απόφασή της να διεξαχθεί χωρίς κόσμο ο αγώνας ρεβάνς του Κυπέλλου.

Πλέον, είναι ξεκάθαρο σε όλους μας ότι η Ε.Π.Ο. και ο Βορειοελλαδίτης πρόεδρός της λειτουργούν κατόπιν “εντολών” που δέχονται από “άνωθεν”.

Οι δικαιολογίες που επικαλούνται είναι αβάσιμες και προσχηματικές. Από τη στιγμή που ο πρώτος αγώνας με την Α.Ε.Κ. διεξήχθη παρουσία κόσμου, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙ και η ρεβάνς να γίνει επί ίσοις όροις. ΜΕ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.

Αν δεν μπορεί να εφαρμοστεί την προσεχή Τετάρτη, τότε ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Ε.Π.Ο. να μεταθέσει την ρεβάνς σε ημέρα, που… κατά την κρίση της θα μπορεί να επιτραπεί η παρουσία κόσμου. Ο αγώνας της προσεχούς Τετάρτης ΠΡΕΠΕΙ να αναβληθεί (εφόσον, φυσικά, της το επιτρέψουν τα “αφεντικά” της).

Κοροϊδία και ανοχή, τέλος. Μέχρι εδώ ήταν. Βαγγέλη Γραμμένε, σταμάτα, πια, να εξυπηρετείς συγκεκριμένα συμφέροντα. Σε βλέπει όλη η Ελλάδα…”».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020, 19:43

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει