«Ευτυχώς Τρελάθηκα» στη Νέα Αγχίαλο από την Θ.Ο. Βόλου Θρυαλλίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Θεατρική Ομάδα Βόλου Θρυαλλίδα παρουσιάζει στη Ν. Αγχίαλο , την αγαπημένη κωμωδία «Ευτυχώς τρελάθηκα » του Γιώργου Ρούσσου. Η παράσταση θα δοθεί στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου ,το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Ιανουαρίου στις 21:00 ,στο Αμφιθέατρο τ. Δημαρχείου Ν. Αγχιάλου. Αντί εισιτηρίου η θεατές θα μπορούν να φέρνουν τρόφιμα μακράς διάρκειας , για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βόλου.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Ο Χαρίλαος Μαραζιώτης αντιμετωπίζει τρομερά οικονομικά προβλήματα στην επιχείρηση του, την ποτοποιία Χάρμα. Τα νεύρα του είναι χάλια χρωστάει σε όλη την αγορά και κινδυνεύει να πάει φυλακή, τόσο εξαιτίας των δανειστών του, όσο και εξαιτίας του ΙΚΑ και της εφορίας. Λόγω των φημών που κυκλοφορούν οι οφειλέτες του νομίζουν ότι του σάλεψε και τον επισκέπτονται για να τον εξοφλήσουν. Αυτή η αντίδραση οδηγεί τον Χαρίλαο ώστε να παραστήσει τον τρελό. Η έμπνευση του όμως αυτή θα έχει αναπάντεχα αποτελέσματα και ανατροπές στα όποια του σχέδια.

Η ΘΡΥΑΛΛΙΔΑ

Η «Θρυαλλίδα» είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρία με πολιτιστικό χαρακτήρα. Η ομάδα γεννήθηκε το 2007 από την ανάγκη κάποιων ανθρώπων να γνωρίσουν από κοντά τη θεατρική έκφραση και δημιουργία. Η ομάδα από την πρώτη στιγμή κέρδισε το κοινό της πόλης και έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα τις παραστάσεις : «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» , «Ράφτης κυριών» ,«Μπαμπάδες με Ρούμι» , «Υπάρχει και φιλότιμο» και «Το παιχνίδι της μοναξιάς» . Η ομάδα μετέχει στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, θεωρώντας την οποιαδήποτε καλλιτεχνική έκφραση καταφύγιο ελπίδας και μοχλό εσωτερικής επανεκκίνησης.

Στην παράσταση «Ευτυχώς τρελάθηκα» παίζουν οι: Στέφανος Λάππας , Σοφία Μανούσου , Δημήτρης Γκιουλάκης , Θωμάς Καραλόπουλος , Φάνης Αλεξανδρής,

Ελευθερία Σαββάκη , Μαλαμίτσα Λιθαδιώτη , Διονύσης Μπάλλας, Λάζαρος Γιούλας, Έλλη Σκοπελίτη, Άννα Μήτσιου.

Σκηνοθεσία: Σπύρος Μαββίδης , Β. Σκηνοθέτη: Γιώτα Θεολογίδου ,Σκηνικά-Κοστούμια: Ιωάννα Τουλούπη , Μουσική Επιμέλεια: Φάνης Αλεξανδρής , Αναπαραγωγή ήχων: Εμμανουέλλα Μανούσου.

Πληροφορίες στο : www.thriallida.gr & www.facebook.com/thriallida

Μπορεί επίσης να σας αρέσει