Ευχές του Συλλόγου Καθηγητών του ΓΕΛ. Ν. Αγχιάλου για το πέρας της σχολικής χρονιάς

Με επιτυχίες τόσο στις πανελλαδικές εξετάσεις, όσο και στα πολιτιστικά δρώμενα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ τις ανακοινώσεις, όπως έφτασαν στο e-Volos.gr:

Ο Σύλλογος Καθηγητών του ΓΕΛ. Ν. Αγχιάλου με το πέρας των μαθημάτων της σχολικής χρονιάς εύχεται στους μαθητές του καλές διακοπές, ξεκούραση και πολλή δύναμη για την επόμενη χρονιά. Καλή αντάμωση τον Σεπτέμβρη!

Ιδιαίτερα στους απόφοιτους της Γ’ Λυκείου που αποχαιρετούνε το σχολείο μας και «απογειώνονται» για ένα νέο ξεκίνημα στην Γ’ Β/θμια εκπαίδευση ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πορεία της ζωής τους για γνώση και μάθηση και πολλές επιτυχίες και διακρίσεις. Οι καθηγητές σας πάντα θα σας αγαπούνε, θα σας σκέφτονται και θα΄ναι περήφανοι για σας! Μακάρι να΄ναι ανοιχτοί οι δρόμοι της ζωής σας και να ζήσετε σε εποχές καλύτερες από τη σημερινή!

Σύλλογος Καθηγητών

ΓΕΛ. Ν. Αγχιάλου

Για τις επιτυχίες στις πανελλαδικές εξετάσεις

Για άλλη μια χρονιά το σχολείο μας σημείωσε επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις παρά τη μεγάλη δυσκολία των φετινών θεμάτων. Οι υποψήφιοι μαθητές μας ανταποκρίθηκαν στη δυσκολία των φετινών θεμάτων αποδίδοντας τα μέγιστα στη βαθμολογία τους, παρά τη μεγάλη αποτυχία στη Φυσική και στα Μαθηματικά κατεύθυνσης και στο γεγονός ότι στα Αρχαία Ελληνικά 1 στους 2 πανελλαδικά έγραψαν κάτω από τη βάση.

Στο ΓΕΛ. Ν. Αγχιάλου αναδείχθηκαν τρείς αριστούχοι μαθητές. Ποσοστό 8,6%

Συγκεκριμένα αρίστευσαν.

1η Κοπάνου Μυρσίνη του Αριστείδη. Θετ. Κατ/νση με Γενικό βαθμό πρόσβασης 19,12 και συνολικά μόρια 19.197

2ος Πίνας Δημήτριος του Κων/νου Θετ. Κατ/νση με Γενικό βαθμό πρόσβασης 18,32 και συνολικά μόρια 18403

3ος.Τσιγάρας Δημήτριος του Γεωργίου Τεχ. Κατ/νση με Γενικό βαθμό πρόσβασης 18,03 και συνολικά μόρια 18390.

Επίσης από τους φετινούς απόφοιτους

8 μαθητές η βαθμολογία τους κυμάνθηκε από 16000 μόρια μέχρι 18000. Ποσοστό 22,9%.

11 μαθητές η βαθμολογία τους κυμάνθηκε από 13000 μόρια μέχρι 16000. Ποσοστό 31,4%.

4 μαθητές η βαθμολογία τους κυμάνθηκε από 13000 μόρια μέχρι 10000 μόρια . Ποσοστό 11,4%.

9 μαθητές η βαθμολογία τους βρίσκεται κάτω από 10000 μόρια. Ποσοστό 25,7%.

Το ΓΕΛ. Ν. Αγχιάλου συγχαίρει όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις της περιόδου Μαΐου – Ιουνίου 2013 και αναδείχθηκαν αντάξιοι των απαιτητικών θεμάτων επιτυγχάνοντας υψηλές βαθμολογίες.

Τους εύχεται επιμονή και αγωνιστικότητα στο δύσκολο δρόμο που ανοίγεται μπροστά τους.

Για τα πολιτιστικά δρώμενα

1 (7).jpg

Με το κλείσιμο της φετινής σχολικής χρονιάς και μετά την παρουσίαση στο σχολείο μας όλων των ερευνητικών προγραμμάτων (project) Α και Β τάξης και την παρουσίαση του πολιτιστικού προγράμματος «ΦΘΙΩΤΙΔΕΣ ΘΗΒΕΣ- ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ –ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ» μαθήτριες της Α Λυκείου έλαβαν μέρος στη τελετή λήξης της γιορτής παιδείας 2013 « Το σχολείο Δημιουργεί».

Η τελετή λήξης πραγματοποιήθηκε στη παραλία του Βόλου το Σάββατο 18-05-2013 από την ΔΔΕ Μαγνησίας σε συνεργασία με την επιτροπή παιδείας του δήμου Βόλου. Σ΄ αυτήν η μαθήτρια της Α τάξης Γαλάνη Ευαγγελία παρουσίασε με εκπληκτικό τρόπο ,σχεδόν επαγγελματικό, μια χορογραφία JAZZ. Οι μαθήτριες επίσης της Α τάξης Μουρτζιλάκη Θεοδώρα , Κυριέρη Βασιλική, Τζανή Αμαλία και Αναστασοπούλου Φρειδερίκη της Β τάξης παρουσίασαν μια διασκευή μοντέρνου χορού και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Ευχόμαστε στους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και ενδιαφέρον να συμμετέχουν σε παρόμοια προγράμματα και εκδηλώσεις και να διακρίνονται στη ζωή τους σε όλους τους τομείς.

Πρέπει τέλος να τονίσουμε ότι τα προγράμματα αυτά δεν θα μπορούσαν να υλοποιηθούν χωρίς τη σημαντική συμβολή της υπεύθυνης προγραμμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Κα. Δανιηλίδου Κικής.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΜΑΓΚΛΑΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει