Ευχαριστήριο της Οικογένειας Γ. Καραπαναγιώτη στους συναδέλφους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Από τα βάθη της καρδιάς μου επιθυμώ να εκφράσω ολόθερμα ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους εμφανείς αλλά και αφανείς συναδέλφους της Δ.Α. Μαγνησίας, που στέκονται ηθικά κι οικονομικά δίπλα μου, σιωπηρά, όλο αυτό το διάστημα μετά τον ξαφνικό χαμό του συζύγου μου Αρχιφύλακα Γεωργίου ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ μέσα από την ψυχή μου τον Ταξίαρχο κ. Ιωάννη ΤΟΛΙΑ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Βασίλειο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ και τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Βασίλειο ΚΑΡΑΪΣΚΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους φίλους και συναδέλφους του αποβιώσαντος συζύγου μου, που ήταν μέλος της ομάδας Ο.Π.Κ.Ε. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ και τον Διοικητή της κ. Φώτιο ΜΕΛΙΣΣΑ.

Ακόμη, τους συναδέλφους της Τροχαίας Βόλου και τον Διοικητή της κ. Αθανάσιο ΚΟΥΛΟΥΡΗ, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας και τον Πρόεδρο αυτής κ. Ανάργυρο ΔΙΧΤΑ.

ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΥΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΣΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ , ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Εκ μερους της Οικογένειας Γεωργίου Καραπαναγιώτη

Ζαρζώνη Βάια
Καραπαναγιώτης Χρυσόστομος
Καραπαναγιώτης Παναγιώτης – Γεώργιος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει