«Ζεστό χρήμα» ύψους 7,7 εκατ. ευρώ σε 39 επενδυτικά σχέδια έδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κώστας Αγοραστός: «Ένεση ρευστότητας στην τοπική οικονομία καθώς πληρώθηκαν στην ώρα τους όλοι οι επενδυτές που ολοκλήρωσαν το φυσικό τους αντικείμενο»

«Ζεστό χρήμα» ύψους 7,7 εκατ. ευρώ έδωσε μέσα στις γιορτές η Περιφέρεια Θεσσαλίας για τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2015, εξοφλώντας 39 επενδυτικά σχέδια τα οποία είχαν κατατεθεί μέσω των δυο αναπτυξιακών νόμων 3299 και 3908. Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπογράφοντας τις σχετικές εγκρίσεις εκταμίευσης των χρημάτων τις χαρακτήρισε ως σημαντική ένεση ρευστότητας στην τοπική οικονομία και αναφέρθηκε στην σημαντική δουλειά, που γίνεται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, σημειώνοντας τα εξής:

«Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε ως αιρετή Περιφέρεια, θέσαμε σαν στόχο τη δημιουργία ενός φιλικού περιβάλλοντος για όλους όσους επιθυμούν να προχωρήσουν στην υποβολή επενδυτικών σχεδίων. Ιδρύσαμε και λειτουργούμε ειδικό γραφείο υποδοχής επενδυτών, διαμορφώνοντας ένα σταθερό περιβάλλον για τους επιχειρηματίες. Δημιουργήσαμε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και έτσι χάριν στην καλή συνεργασία των υπηρεσιών μας και των αρμόδιων υπουργείων εξοφλούμε άμεσα τους επενδυτές που έχουν υπαχθεί στους αντίστοιχους αναπτυξιακούς νόμους και αυτό συνεπάγεται, επενδύσεις, θέσεις εργασίας, χρήμα στην τοπική οικονομία και αύξηση της ανταγωνιστικότητας και της παραγωγικότητας των προϊόντων μας».

Ο περιφερειάρχης δεν παρέλειψε δε να ευχαριστήσεις τις υπηρεσίες της Περιφέρειας αλλά και όλους όσους βοήθησαν προς την κατεύθυνση αυτή δίνοντας μια νέα διάσταση κλίματος εμπιστοσύνης, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι με πολλή δουλειά, ενότητα, αφοσίωση, συνεργασία και συνέργεια, έρχονται αποτελέσματα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει