Ζευγάρι έκανε σεξ σε live τηλεδιάσκεψη δημοτικού συμβουλίου


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020, 14:52

Σάλο έχει προκαλέσει το περιστατικό που έλαβε χώρα σε live τηλεδιάσκεψη δημοτικού συμβουλίου στη Βραζιλία, καθώς ένας από τους συμμετέχοντες ξέχασε να κλείσει την κάμερά του και «συνελήφθη» να κάνει σεξ στο παρασκήνιο.

Στη σύσκεψη προέδρευσε ένα από τα μέλη του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Ελευθερίας, Λεονέλ Μπριζόλα, που απτόητος συνέχισε τη συζήτηση παρά τις σκηνές που μεταδίδονταν στο ίδιο βίντεο.

Επρόκειτο για μία συνάντηση του δημοτικού συμβουλίου του Ρίο Ντε Τζανέιρο, η οποία, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Metropoles, είχε θέμα συζήτησης την εγγύηση παροχής τροφής στους μαθητές κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

 

Όπως μπορείτε να δείτε, στο βίντεο φαίνεται καθαρά πως ένας από τους συμμετέχοντες στην κλήση, στα δεξιά της εικόνας, έφυγε από τη συζήτηση και άρχισε να κάνει σεξ στο παρασκήνιο με την κάμερα όμως να παραμένει ανοιχτή και να καταγράφει τις προσωπικές στιγμές του ζευγαριού.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Globo, ο άνδρας δεν ήταν μέλος του δημοτικού συμβουλίου. Η σύσκεψη πάντως, συνεχίστηκε για άλλες 4 ώρες χωρίς περαιτέρω διακοπή, ενώ οι άλλοι σύμβουλοι μπορεί να παρατήρησαν το σκηνικό, αλλά αποφάσισαν να το αγνοήσουν και να συνεχίσουν να συζητούν το θέμα που τους απασχολούσε.

Σε μια δήλωση, ο Μπριζόλα είπε πως το επεισόδιο ήταν «ακούσια αδιάκριτο» και εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός πως το πραγματικό θέμα της συζήτησης δεν τονίστηκε στα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης. Όπως είπε: «Μόλις αντιληφθήκαμε τι συνέβαινε, ζητήσαμε από τους ανθρώπους που ελέγχουν τον ήχο και τα βίντεο, να σταματήσουν την προβολή του. Εμείς οι σύμβουλοι και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες δεν είχαμε καμία συμβολή στον έλεγχο ή την επεξεργασία των βίντεο στο Zoom».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020, 14:52

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει