Ζητάμε ψήφο ανατροπής της μιζέριας των ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ«Βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ να χάνει, τη ΝΔ να μην κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών και είμαι σίγουρος ότι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών θα είναι το Κίνημα Αλλαγής» αναφέρει σε συνέντευξή του στην εφ. «Έθνος της Κυριακής», ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

Επισημαίνει ότι «η παράταξή μας όπως εκφράστηκε ιστορικά από το ΠΑΣΟΚ δεν γεννήθηκε για να είναι συμπλήρωμα ή ουρά», τονίζει ότι η «Φώφη Γεννηματά έχει γεννηθεί νικήτρια» και προσθέτει ότι παντού συναντά ανθρώπους «έτοιμους να μας δώσουν μια νέα ευκαιρία» τους οποίους διαβεβαιώνει ότι «δεν θα τους προδώσουμε όπως έκανε ο κ. Τσίπρας».

Χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ ως τις «δύο όψεις του ίδιου συντηρητικού νομίσματος», τονίζοντας «δεν είμαστε όλοι ίδιοι και γι΄ αυτό ζητάμε ψήφο ανατροπής της μιζέριας τους».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ υπογραμμίζει ότι όσο συντομότερα γίνουν οι εκλογές, τόσο το καλύτερο για τη χώρα, ενώ θεωρεί ότι οι ευρωεκλογές θα είναι «η αποφασιστική μάχη για το μέλλον της Ευρώπης» και ταυτόχρονα «η αφετηρία της μεγάλης νίκης για το Κίνημα Αλλαγής».

Κληθείς να σχολιάσει την συμμετοχή αρκετών «σημιτικών» στην πρωτοβουλία «Γέφυρα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «πρέπει σε αυτό το συνονθύλευμα ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία να απαντήσουν με σαφή τρόπο τι έγινε στα 40 χρόνια της Μεταπολίτευσης. Δεν μπορεί τις ζυγές ημέρες να φταίει το ΠΑΣΟΚ και τις μονές να αποθεώνεται ο Ανδρέας, ο Σημίτης και ο Γιώργος Παπανδρέου».

Ο κ. Χρηστίδης απαντώντας σε ποια περίπτωση θα συνεργαζόταν κυβερνητικά το ΚΙΝΑΛ με την ΝΔ δίνει, «πολλές πιθανότητες να συγκυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ μετά τις επόμενες εκλογές» ενώ σημειώνει ότι οι πολίτες με την ψήφο τους «θα δώσουν την εντολή και θα καθορίσουν την ευθύνη που αναλογεί στον καθένα για τη διακυβέρνηση της χώρας».

Αναφέρει ότι στο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις, ενώ απαντώντας σε όσους θέλουν «περισσότερο ΠΑΣΟΚ» στο όνομα και στα σύμβολα του ΚΙΝΑΛ είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι η ψυχή του Κινήματος και στην πρώτη γραμμή της μάχης, όμως οι 212.000 συνιδρυτές του 2017 έβαλαν τις βάσεις για κάτι ακόμα μεγαλύτερο με τη συμμετοχή όλων των ρευμάτων της Κεντροαριστεράς».

Τέλος, αναφορικά με το δεύτερο γύρο των δημοτικών/περιφερειακών εκλογών εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι «Παύλος Γερουλάνος, Σπύρος Βούγιας και Γρηγόρης Αλεξόπουλος θα είναι σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα η επιλογή των προοδευτικών πολιτών».

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019, 14:38

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει