Ημερίδα για την αραβική κουζίνα στο ΔΙΕΚ Βόλου
Με τη συμμετοχή όλων των σπουδαστών και σπουδαστριών των τμημάτων «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης» του ΔΙΕΚ, πραγματοποιήθηκε χθες ημερίδα για την αραβική κουζίνα στο εργαστήριο μαγειρικής του δημοτικού ΙΕΚ.
Συγκεκριμένα, εξειδικευμένος chef της αραβικής κουζίνας μίλησε για τις ιδιαίτερες τεχνικές και τα μυστικά της και παρουσίασε στους σπουδαστές εύγεστα αραβικά πιάτα που γίνονται εύκολα από όλους.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των θεματικών εκδηλώσεων – ημερίδων που διοργανώνει το ΔΙΕΚ με σκοπό τον εμπλουτισμό των γνώσεων των σπουδαστών/τριών όλων των τμημάτων.
Οι καθηγητές των τμημάτων «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης», κ.κ. Κατσούνας και Σταμάτης που είναι μέλη του Chef’s Club Β. Ελλάδος και το ΔΙΕΚ, πρόκειται να οργανώσουν στο μέλλον παρόμοιες ημερίδες για τη γνωριμία των σπουδαστών και με άλλες κουζίνες.