Ημερίδα για υποστήριξη Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στον τομέα της κτηνοτροφίας και των οπωροκηπευτικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ενημερωτική Ημερίδα στο Ξενοδοχείο Volos Palace διοργανώνει την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 το Ινστιτούτο Έρευνας και Τεχνολογίας Θεσσαλίας-ΙΕΤΕΘ.
Η ημερίδα θα αρχίσει στις 9:30 π.μ. και θα διαρκέσει έως τις πέντε το απόγευμα. Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Διακρατικό δίκτυο για την υποστήριξη Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στον τομέα της κτηνοτροφίας και των οπωροκηπευτικών – AGRO-START».

Στόχος της εκδήλωσης που πραγματοποιείται στο Βόλο είναι η προώθηση των αποτελεσμάτων του έργου AGRO-START, το οποίο ολοκληρώνεται τέλος Δεκεμβρίου του 2014, στους ενδιαφερόμενους φορείς και εκπροσώπους επιχειρήσεων στον τομέα των οπωροκηπευτικών και της κτηνοτροφίας. Στην εκδήλωση αναμένεται να παραστούν εκπρόσωποι του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της ΓΓΕΤ, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου, του ΕΚΕΤΑ/ΙΕΤΕΘ, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, εκπρόσωποι Μικρομεσαίων επιχειρήσεων, καθώς και εκπρόσωποι άλλων οργανισμών που παρέχουν υποστήριξη στις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.

Το Έργο AGRO-START, Πρόγραμμα South-East Europe (SEE) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υλοποιήθηκε σε επτά χώρες (Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Ιταλία, Σλοβενία, ΠΓΔΜ, Αλβανία) από 12 οργανισμούς. Από Ελληνικής πλευράς συμμετέχει ως εταίρος το Ινστιτούτο Έρευνας και Τεχνολογίας Θεσσαλίας (ΙΕΤΕΘ). Ο γενικός στόχος του Έργου AGRO-START ήταν η αύξηση της ανταγωνιστικότητας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και η προώθηση και διευκόλυνση της καινοτομικής επιχειρηματικότητας, ως απάντηση στην ανάγκη εξειδικευμένης υποστήριξης για τις επιχειρήσεις οπωροκηπευτικής παραγωγής και κτηνοτροφίας, που να προσαρμόζεται σε μια ολοκληρωμένη διακρατική προσέγγιση.

ScreenShot001.jpg

ScreenShot002.jpg

ScreenShot003.jpg

Το Έργο «Διακρατικό δίκτυο για τη στήριξη Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην κτηνοτροφία και τον τομέα των οπωροκηπευτικών – AGRO-START» χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο Πρόγραμμα Διακρατικής Συνεργασίας της ΝΑ Ευρώπης (South-East Europe).

Προεδρικό Διάταγμα 159/2013, Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, Εθνικό Σχέδιο Δράσης Γεωργικών φαρμάκων

Οι Γεωπονικοί Σύλλογοι Μαγνησίας, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Φθιώτιδας-Ευρυτανίας, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο/Παράρτημα Κ. Ελλάδος, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωπονικών Συλλόγων (Π.Ο.Σ.Γ.) και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Γεωπόνων Ν. Λάρισας σας προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00μ.μ. στην αίθουσα του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. (Καψούρη 4, Λάρισα) με θέματα:

Προδιαγραφές των καταστημάτων εμπορίας γεωργικών φαρμάκων (Προεδρικό Διάταγμα 159/2013)

Ηλεκτρονική συνταγογράφηση των γεωργικών φαρμάκων
Εθνικό Σχέδιο Δράσης Γεωργικών Φαρμάκων

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί εκπρόσωπος της Δ/νσης Προστασίας Φυτικής Παραγωγής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων προκειμένου να αναπτύξει τα προαναφερθέντα ζητήματα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει