Ημερίδα κατά της βίας των γυναικών από τον Δήμο Βόλου

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου και ώρα 17.00, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Κάθε χρόνο στις 8 Μάρτη εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Είναι μια μέρα κινητοποιήσεων σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη της ισότητας των φύλων και προάσπισης των γυναικείων δικαιωμάτων.

Ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Βόλου υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας, θέλοντας να τιμήσει την συγκεκριμένη ημέρα, διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: «Βία κατά των Γυναικών – Πρακτικές Παρέμβασης στα Πλαίσια Λειτουργίας του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Βόλου»,
που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου και ώρα 17:00. στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Βόλου (Πλατεία Ρήγα Φεραίου, Βόλος).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Στόχος της ημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν την έμφυλη βία. Η βία των γυναικών αποτελεί ένα παγκόσμιο φαινόμενο, με τεράστιες διαστάσεις και συνέπειες. Ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Βόλου στηρίζει τις Γυναίκες θύματα βίας και τα παιδιά τους με τις υπηρεσίες του, παρέχοντας τους ασφαλή διαμονή, κοινωνική και ψυχολογική στήριξη.

Η Προϊσταμένη του Τμήματος
Κοινωνικής Προστασίας
Κουπριντζιώτου Παναγιώτα

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας
Μορφογιάννη Αναστασία

Μπορεί επίσης να σας αρέσει