Ημερίδα στην Σκιάθο για τα «κόκκινα» δάνεια των επιχειρηματιών

Διοργανώνει το Επιμελητήριο Μαγνησίας στις 13 Δεκεμβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση στο Βόλο

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας, συνεχίζοντας την ενημέρωση των επιχειρηματιών του Νομού που αντιμετωπίζουν ζητήματα αποπληρωμής των δανείων τους, διοργανώνει νέα ημερίδα για τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια, αυτή τη φορά για την Σκιάθο.

Η νέα ημερίδα με θέμα «Κόκκινα Δάνεια: τρόποι προστασίας και εναλλακτικές λύσεις» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 10.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου «Μπούρτζι» στην Σκιάθο.

Τα θέματα για τα οποία θα γίνει ενημέρωση είναι: οι ρυθμίσεις τραπεζικών δανείων και οφειλών, η αναδιάρθρωση δανείων με σκοπό τη μείωση του τραπεζικού κόστους δανεισμού, τα «κόκκινα» δάνεια, η προστασία επιχειρήσεων από τις Τράπεζες, ο απεγκλωβισμός από τις Τράπεζες με βιώσιμες λύσεις και επιτόκια, ο Νόμος Κατσέλη – Νόμος Δένδια και η χρηματοδότηση & αυτοχρηματοδότηση επιχειρήσεων.

Ομιλητές – εισηγητές θα είναι οι κ.κ. Χρήστος Γαλλιάκης, Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας τραπεζικών διαμεσολαβητών, διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P. Negotiations και Παντελής Βουγατσιώτης, Τραπεζικός διαμεσολαβητής, διαπιστευμένος από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ) και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία τραπεζικών διαμεσολαβητών διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P Negotiations.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει