Ημερίδα του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας με θέμα «Η Επιχειρηματικότητα στον αγροτικό τομέα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο Γεωπονικός Σύλλογος Μαγνησίας σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει με θέμα «Η Επιχειρηματικότητα στον αγροτικό τομέα» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 και ώρα 18:30 στην Έδρα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιωάννης Αμοιρόγλου», Δημητριάδος 176 στο Βόλο.

Η ημερίδα διοργανώνεται στα πλαίσια της Δράσης 10: «Ενημέρωση και ενέργειες ευαισθητοποίησης κοινού και ωφελουμένων» του έργου «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» που υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ».

Υπενθυμίζουμε ότι για την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ», αλλά και για την ημερίδα εκτός από τον Γεωπονικό Σύλλογο Μαγνησίας, συνεργάζονται οι εξής φορείς:

Περιφέρεια Θεσσαλίας,
Επιμελητήριο Μαγνησίας,
Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, (συντονιστής)
Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος – Περιφερειακό Τμήμα Μαγνησίας,
Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος- Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας,
Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Μαγνησίας,
Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,
ΚΕΚ Δυναμική,
Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης «ΘΕΣΙΣ» ,

Το Έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 7 «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση Προσαρμοσμένα στις Ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας», της Κατηγορία Παρέμβασης 1 «Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 7 «Διευκόλυνση της Πρόσβασης στην Απασχόληση στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης» του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή).

Untitled.png

Ο Γεωπονικός Σύλλογος Μαγνησίας, λόγω των συνεχών οχλήσεων από τα μέλη του, αλλά και από τους νέους που προσπαθούν στον κυκεώνα της οικονομικής κρίσης να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες εργασίας και επενδύσεις στον αγροτικό χώρο, πήρε την πρωτοβουλία σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, να ενημερώσει κάθε ενδιαφερόμενο για τους τρόπους, τις διαδικασίες αλλά και τα διαδικαστικά προβλήματα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι επίδοξοι επενδυτές.

Ελπίζουμε, πως η συνεργασία των φορέων μέσω της Αναπτυξιακής Σύμπραξης, αλλά και οι εξαίρετοι ομιλητές, θα προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες, εφόδια απολύτως απαραίτητα για πιθανές και προπάντων ορθολογικές επενδύσεις στον Αγροτικό Τομέα. Επενδύσεις απολύτως αναγκαίες στο δρόμο για την πολυπόθητη ανάπτυξη, στο δρόμο για την έξοδο από τον κυκεώνα της οικονομικής κρίσης, στο δρόμο της Αγροτικής Ανάπτυξης και της Παραγωγής!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει