Ηράκλειο Κρήτης: Μαθητής επιτέθηκε με μαχαίρι σε συμμαθήτριά του


Επίθεση με μαχαίρι μέσα στο χώρο όπου έκανε μάθημα δέχτηκε μια μαθήτρια ΕΠΑΛ τρίτης Λυκείου στο Ηράκλειο Κρήτης. Εξίσου ανησυχητικό είναι ότι δράστης είναι ένας συνομήλικος της ο οποίος, εκτός από την σχολική του τσάντα, είχε μαζί του και έναν σουγιά.

Το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο του Ηρακλείου όταν, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο 17χρονος μαθητής ΕΠΑΛ έβγαλε το μαχαίρι και απευθύνθηκε στην μαθήτρια με απειλητικό ύφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια τα έχασε καθώς δεν ήξερε πως μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα. Όμως ο νεαρός δεν σταμάτησε εκεί… Την πλησίασε και της έσκισε με το μαχαίρι την τσέπη της φόρμας της με αποτέλεσμα η μαθήτρια να τρομοκρατηθεί. Όταν επέστρεψε στο σπίτι της η μητέρα της είδε την σκισμένη τσέπη και άκουσε την κόρη της να της εξιστορεί τι είχε συμβεί σε έναν χώρο που υποτίθεται ότι πρέπει να είναι ασφαλής.

Μητέρα και κόρη έκαναν καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου και λίγο αργότερα ο δράστης εντοπίστηκε ενώ κλήθηκε και ο πατέρας του. Συνελήφθησαν και οι δυο και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί όπλων, της απειλής και της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣZougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει