ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην ΑΡΓΙΑ ΜΠΕΟΥ από χιλιάδες Βολιωτών και εκπροσώπους φορέων

Το αδιαχώρητο στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της πλειοψηφούσας παράταξης του Δήμου Βόλου

Την πρωτοχρονιάτικη της πίτα έκοψε την Τετάρτη στο ΞΕΝΙΑ Βόλου η ομάδα πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου και η δημοτική παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, παρουσία πλήθους κόσμου, φυσικά στελεχών της ομάδας, αλλά και φίλων και απλών πολιτών, που ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόσκληση.

11.jpg

22.jpg

«Σας διαβεβαιώνω ότι μαζί και του χρόνου, και το ‘18 και το ‘19 και δεν ξέρω ακόμα πόσα χρόνια μετά το ‘19, εδώ θα κόβουμε την πίτα σαν Δημοτική Αρχή του Βόλου», σημείωσε καταχειροκροτούμενος στο σύντομο χαιρετισμό του ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, που καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και έκοψε με τη συνδρομή του ιερέως του Αγίου Νικολάου την πίτα. Τυχερή η πρόεδρος της τοπικής ενότητας Νέας Ιωνίας, κ. Σοφία Μαχαίρα, που κέρδισε το φλουρί.

33.jpg

44.jpg

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθησαν η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, εκπρόσωπος της πρώην υπουργού και βουλευτού, κ. Ζέττας Μακρή, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης, κ. Αργύρης Κοπάνας, η πολιτευτής της ΝΔ, κ. Ελενα Αντωνοπούλου, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι άλλων Δήμων της Μαγνησίας, εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών, εκπρόσωποι φορέων της πόλης, επιμελητηριακοί σύμβουλοι κ.α.

55.jpg

66.jpg

77.jpg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει