Η Άννα-Μαρία με την κόρη της Θεοδώρα και την Τατιάνα Μπλάτνικ στο fashion show της Μαίρης ΚατράτζουΈνα εντυπωσιακό πολιτιστικό και ανθρωπιστικό γεγονός με παγκόσμια απήχηση, πραγματοποιήθηκε από το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και τη διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου, με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο, το βράδυ της Πέμπτης.

Η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μαζί με τη Μαίρη Κατράντζου υποδέχτηκαν 500 κορυφαίες προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε μια μοναδική βραδιά που τίμησε και υπογράμμισε την αξία του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού μέσα από τα ιδεώδη του ανθρωπισμού αλλά και του μεγάλου, του ωραίου και του αληθινού.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν φυσικά και η Άννα Μαρία, η σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με την κόρη της Θεοδώρα και την νύφη της και σύζυγο του Νικόλαου, Τατιάνα Μπλάτνικ.

Οι τρεις κυρίες έδωσαν το παρών στην εκδήλωση και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του govastileto.gr μαζί με την πρόεδρο του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τους συντελεστές της βραδιάς.

Πηγή: govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019, 06:45

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει