Η Άσπα Τσίνα αποχώρησε οικειοθελώς από το Just the 2 of Us


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 23 Μαΐου 2020, 01:08

Η Άσπα Τσίνα πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ανακοινώνοντας ότι αποχωρεί από το Just The 2 of us.

Η τραγουδίστρια επικαλέστηκε λόγους υγείας και ξεκαθάρισε ότι η τελευταία της εμφάνιση είναι στο επεισόδιο του Σαββάτου.

«Κάποιες μάχες στην ζωή μας είναι πολύ πιο σημαντικές από κάποιες άλλες. Και εγώ ως αμαζόνα και πολεμίστρια –όπως με χαρακτηρίζει ένας πολύ αγαπημένος φίλος μου- ξέρω πολύ καλά να μάχομαι, αλλά να ιεραρχώ τα πράγματα σωστά. Η διασφάλιση της υγείας μου είναι νούμερο ένα όχι μόνο για μένα αλλά και για όσους με αγαπούν και με νοιάζονται. Έτσι αποφάσισα να ακολουθήσω τις ιατρικές οδηγίες της γιατρού μου, η οποία συνεκτιμώντας την κατάσταση του οργανισμού μου –ο οποίος είναι πολύ καταπονημένος-  μου συνιστά ξεκούραση για ένα μήνα. Έτσι, αποφάσισα να αποχωρήσω από το Just the 2 of us και το αυριανό επεισόδιο θα είναι το τελευταίο, που θα με δείτε. Όπως θα παρακολουθήσετε, η κούραση του οργανισμού μου είναι εμφανής. Δεν θα ήθελα να ανησυχήσετε για μένα αλλά ως καρκινοπαθής που σέβεται τον εαυτό του και αντιλαμβάνεται την ευθύνη που φέρει απέναντί του, δεν θα μπορούσα να έχω οποιαδήποτε άλλη στάση απέναντι στα γεγονότα! Σας ευχαριστώ για τη στήριξη» είπε μεταξύ άλλων η Άσπα Τσίνα.

Δείτε το βίντεο στο govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Μαΐου 2020, 01:09

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει